![]() |
Ось так я піарю рідну неньку-Україну з її найкращими гірськолижними курортами на теренах ЖЖ та ще й у московській сноубордовій інтернет-спільноті:
ru_snowboarding: Снежный день рождения |
Цитата:
|
Цитата:
При социализме мы уже пожили. Они хотели заглянуть в карман каждого гражданина СССр, но не смогли. Ответь на вопрос. Почему работающий пенсионер не может купить себе дом на берегу Чёрного моря общей площадью 500-1000 кв м? Во всех развитых странах пенсионеры имеют такую возможность.:friends: |
хвастаюсь
У темі 1 додатків
винт блондинки или мне было жалко выкидывать такое сокровище вместе с инфой...
|
Цитата:
При введении налога на богатство цены на такие дома будут реальными и работающий пенсионер сможет себе позволить такую покупку, вопрос в другом нужен ли ему будет такой дом, за который надо платить большие налоги. |
Цитата:
Вывод: Для кого введут налог на богатство. Да на нас с тобой. На средний класс(нас много). Купишь новую машину, значит богатый-плати, или ездий на старой и всё равно плати:D(машина старая) |
Цитата:
|
Повернення Червого барона
Уже на наступному етапі "Формули-1", 23 серпня у Валенсії, 40-річний Міхаель Шумахер знову вийде на старт у боліді "Феррарі" - Шумахер вновь сядет за руль болида "Формулы-1" | Автомобиль | Deutsche Welle | 29.07.2009
У складі "Скудерії" легендарний німецький гонщик замінить важко травмованого в Будапешті Феліпе Массу. Наразі останнім сезоном 7-разового чемпіона світу був рік 2006. (Ну нарешті. Повертається стара добра "Формула". У цьому році Шумахеру і "Феррарі" ніфіга не світить - надто багато втрачено, а от у наступному вони ще, певно, повоюють. Хотілося б, звісно, щоб Червоний Барон залишився у "великих призах" довше, ніж до кінця поточного сезону). |
А у нас знову буря....і її наслідки заблоковують добру частину міста :help:.
О другій годині почалався ураган, дощ із шаленим вітром, вмить все потемніло і на добрі півгодини місто перетворилося в пекло. Мені ще повезло, я всього лиш півгодини просиділа у трамваї без світла, а людям машини затопило і побило :(. Наразі рух паралізований, певне, у половині міста, так як трамваї і тролейбуси ходять с пєрємєнним успєхом (а взагалі мені здається, що взагалі не ходять), обізвано провода електропостачання, у деяких районах повивертало багато дерев (зокрема, на вул. Шевченка був перекритий рух, на Левандівці поламано купу дерев), всюди величезні корки і багато води :scared:: http://data9.gallery.ru/albums/galle...73451-h200.jpg http://data9.gallery.ru/albums/galle...73466-h200.jpg http://data9.gallery.ru/albums/galle...73473-h200.jpg http://data9.gallery.ru/albums/galle...73484-h200.jpg Це біля приміського та головного залізничних вокзалів; якщо точніше, біля "Роксу" (львів"яни в курсі де це). Вода зрівняла тротуари із проїджою частиною, далеко не всі легкові автомобілі зараз там можуть проїхати. По вул. Городоцькій зараз можна рафтом сплавлятися аж до церкви Анни і Оперного театру :scared:. Словом, дивіться подробиці сьогодні ввечері по всіх головних телеканалах нашої країни :(. |
..і ще одна неприємна новина дня...
Пішов з життя фронтмен і вокаліст групи "Брати Гадюкіни" - Сергій Кузьминський.
Помер лідер гурту «Брати Гадюкіни» Сергій Кузьминський Кузя помер. Залишилось інтерв'ю. Останнє інтерв'ю з Сергієм Кузьмінським - Сумно?Ком Ушел из жизни вокалист группы «Брати Гадюкіни» | Open.Music Beta* Помер лідер «Братів Гадюкіних» Сергій Кузьминський : Новини УНIАН У музиканта була пухлина гортані; у багатьох львівських кнайпах поширювались листівки з проханням допомогти Кузьмінському та перерахувати хто скільки зможе грошей на його лікування. На жаль, не втигли... Музикан також вів свій ЖЖ (Another day another sausage), півроку тому я якраз його і зафрендила. P.S. Перший рок-концерт, на який я потрапила у своєму житті, і який, як не дивно, я пам"ятаю не лише з фотографій, був концерт саме "Братів Гадюкіних" (мені було 6-7-8 років). Мої батьки ходили на них постійно, причому не тільки у Львові. Вічна тобі пам"ять, Кузя... UPD. Прощання з Сергієм Кузьминським відбудеться 5 серпня з 15:00 до 22:00 у Львові на вул. Вірменській, 35 (Дзиґа) : misto_lviv: Сьогодні в Києві помер Сергій Кузьмінськ |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:52. |