![]() |
Семья компьютерщиков. У папы комп, у мамы комп, и маленькому сынишке комп купили.
Он сидит за ним 24 часа в сутки, предки волнуются - типа ребенок развивается однобоко, надо его как-то отвлечь от компьютера! Решили купить ему какое-нибудь животное. Долго думали, какое именно, купили черепаху. Проходит несколько дней, папа с мамой видят - ребенок сидит в своей комнате, вертит в руках черепаху, ковыряет в ней отверткой: - Ну должна же эта штука как-нибудь разгоняться! |
|
|
В принципе это не спешно, но все же:
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 161/2009-рп - Офiцiйне представництво Президента України |
http://uatorrent.net/forum/files/090...16880_f0_0.jpg
Режиссер: Илья Власов В ролях: Артем Семакин, Анастасия Бондаренко, Ирина Сойкина, Григорий Соловьев, Александр Литвинов YouTube - 00:10 Что может случится с человеком за 10 минут? Ps. зачет не мне, зачет тем кто все это снял :) |
Yurez, зачёт!
|
Блин, боянище!!! (на ютубе просмотров уже больше 17 миллионов)
Но каждый раз, когда попадается этот ролик, заставляет улыбнутся и на пару минут забыть о всех траблах :) Очень пазитифно!!!:good: YouTube - JK Wedding Entrance Dance |
Одна молода пара жила в багатому районі ЛосАнджелеса. Вони полюбляли разом грати гольф у своєму районі. Та жінка мала звичку постійно комусь розбивати вікно. Ну от вони зібрались грати, а чоловік її просить:
- Тут дорогі будинки - постарайся не розбити вікна! Добре? - Добре! Та вже на 6-му ударі жінка розбиває вікно особливо дорогого будинку. Йдуть вибачатися. Підходять стукають в двері. Відчиняють. І бачать на дивані сидить, серед кімнати повної осколків скла, мужик і тримає в руках розбиту вазу. Вони починають вибачатися: "Вибачте, ми не хотячи". А він їм: - Та не вибачайтесь, то мені треба вам дякувати. Я - джин. Просидів в цьому кувшині 1000 років, а ви мене звільнили. За це я виконаю вам по одному будь-якому бажанню, і одне залишу собі. Ок? - до чоловіка - Ну чого ти хочеш? - Ну, 1 000 000 баксів, що року як пенсію! - Ок! - каже джин, тоді до жінки, - а ти? - А я хочу мати будинок-особняк в кожній країні світу! - Добре! А моє бажання -каже джин - Я 1000 років не спав з жінкою, і хочу переспати з твоєю.. Чоловік подумав: "бабки маю, нехай спить", каже: - Добре! Бере джин жінку, введе її в спальню і там займається з нею коханням протягом кількох годин, а тоді каже - Скільки твоєму чоловіку років? - 35... - І що він ще вірить в джинів?):agree: |
Йдуть два куми по дорозі до річки на рибалку, один другого питає:
- Куме, а ви не забули літруху горілки?! - та ви шо, куме, як же можна таке забудь?! взяв, канєшно взяв! - Куме, а стопарі?!?! - я вам шо, пацан? звісно є - оно калатаються! - а закусь? - а коли в мене закусі не було? - стоп! а вудки ми точно забули - ... ну шо ж поробиш... вертатись - то погана прикмета, обійдемось.. :D У Києві на Майдані в автомобільній пробці застряв мужик. Раптом стук у скло. - Що таке? - Розумієте, терористи взяли Порошенка і Червоненка в заручники і вимагають 10 мільйонів долярів за кожного, інакше обіллють їх бензином і підпалять. Ми вирішили пройти по машинах, хто скільки дасть. - Ну... Я – літрів п’ять...:secret: |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:00. |