![]() |
Львів. Затишне кафе.:mosking:
Молодий хлопець в кафе п'є каву і дивиться на красиву дівчину за сусіднім столиком. Нарешті вирішує підійти: - Дівчино, а можна до вас присісти? Дівчина на все кафе: - ТА НЕ БУДУ Я З ТОБОЮ СПАТИ!!! Люди заусміхалися. Хлопець, почервонівши, повертається до свого столика. Тут до нього підсаджується ця ж дівчина: - Ви, звичайно, вибачте, але справа в тому, що я психолог і пишу дисертацію на тему "Поведінка різних типів людей у неадекватних ситуаціях". Хлопець, раптово, на все кафе: - ЩО?! ДВІСТІ БАКСІВ?! |
Идет охотник по лесу и слышит тоненький голосок: "Давайте станем в круг, давайте станем в круг." Смотрит, в кустах, стоят ежики друг за другом и занимаются любовью,а первый жалобно попискивает"Давайте станем в круг." Мораль- быть первым невсегда приятно!
|
|
Гитлер - ЭМО :D
|
:ROFL:YouTube - Диета
|
|
Випадок у аптеці: :mosking:
- У вас активоване вугілля є? - У нас лише неактивоване. Але ви можете відправити СМС на короткий номер 4343. У відповідь прийде код активації. |
|
xxx - сегодня пркиинь йопт
xxx - у меня типа ячменя на веке вскочил xxx - так цуко xxx - с утра xxx - сестра - о дай я тебя вылечу xxx - херак плюнула в глаз xxx - через минут 30 xxx - бабушка xxx - о божеж ты мой посмотри сюда xxx - херак плюнула в глаз xxx - сцуко xxx - мама еще минут через 15 xxx - о блин сынок что это xxx - смотрика наверх xxx - херак плюнула йопт xxx - сцуко xxx - кто придумал йопта эту херню творить xxx - сука всего заплевали xxx - 3 раза подряд пилять xxx - вот и доверяй родичам, посмотри посмотри блин... |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:08. |