![]() |
сущность в виде гномика!!!??? для усиления лечебного эффекта смотреть на ночь :)
[youtube]BBDT-sFbq9o[/youtube] |
У темі 1 додатків
весна, но сезон продолжается
|
Ссорі:pardon:, якщо баян.:mosking:
Пішов Вовочка в школу в перший клас. Після першого уроку заявляє вчительці: - Марія Іванівна, я занадто розумний для першого класу! Переводьте мене в третій. Приводить його вчителька до директора і розказує ситуацію. Директор: - Ну давайте його перевірим! А скільки, Вова, буде 3 на 3? Вовочка: - 9! - Правильно! А скільки буде 6 на 6? - 36! - Правильно! Я думаю, ми можемо перевести його в третій клас без проблем! Марія Іванівна на це каже: - А давайте я його провірю, як він логічно мислить! Що таке, Вова, в корови є 4 а в мене 2? Вовочка (подумав): - Ноги! - Хм, а що в тебе є в штанах, а в мене нема? Офігівший директор навіть рот не встиг розкрити, як Вова сказав: - Кишені! Вчителька: - Правильно, давай, Вова, дуй в третій класс ! Директор: - А я так думаю, Марія Іванівна, що Вовочку можна запросто віддавати в 5-й клас, тому що, на останні два питання, я сам помилився! |
- Вы мне напоминаете француза по имени Билл.
- Билл, это вроде американское имя? - Зато префикс де - французский! ------------------------------------------------------------- Я счастлива по умолчанию. Пожалуйста,не лезьте в настройки! ------------------------------------------- Разговор в постели: - Дорогой, возьми меня! - Спи! Я никуда не еду! |
Цитата:
-У вас вздутие живота бывают? -Да -Хорошо. Народный целитель, ля:ROFL: -у вас в районе живота тоже затемнения. сейчас я это уберу, ПОЧИСТИЮ... :ROFL: |
Почему цена нефти в мире падает, а бензина в Украине - растет?
-Видимо, дорожает то, чем у нас бензин разбавляют. В інеті появився новий вірус – “Бомж 1.0.” Він спить на робочому столі, люрить у ваші папки і риється в вашому кошику. Гомо бухієнс - людина випиваюча. Бухо сапієнс - п'янь розумна.:mosking: |
|
Грузин выходит с поезда:
- Таскач! Таскач! - Я не таскач, я носильщик. - Тогда изнасилуй мне эти два чемодана. ------------------------------------------------- -Что?! Водку?! Стаканами?! В такую жару?!.. Нет, не откажусь. -------------------------------------------------------------------------- У старика было три сына. Старшие были выпить не дураки, а младший - дурак. |
Допит. :mosking:
- Ім"я? - Іцхак - Прізвище? - Зіберман - Місце народження? - Бердичів - Місце проживаняя? - Одеса - Вид діяльності - Ну... дрібний гешефт! - Віросповідання? - Пане слідчий, Мене звати Іцхак Зібегман, нагодився в Бегдичеві, пгоживаю в Одесі, займаюсь дгібним гешефтом... ТО ШО Я ПО ВАШОМУ БУДДИСТ??? |
У темі 1 додатків
Будуємо трамплін. Наказ команндира - "спайн":newschool:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:23. |