![]() |
|
Цитата:
|
Поїхав гуцул до Коломиї. Ходит собі, розглєдаєсі, видит годинниковий магазин і думає:
"А, зайду куплю си дзигарок, тай всьому селу похвалюси" Зайшов, тай каже, щоб йому пояснили, як ним користуватися. Йому кажуть: "Якщо велика стрілка вгорі, а мала вправо то третя, якщо велика горі, а мала внизу то шоста, якщо мала зліва то дев'ята і коли обидві в горі то 12.00". Поїхав він додому і на свєто одів дзигар на верх сорочки, тут сусід побачив і каже: "О сусіде у вас новий дзигар, скажіт ме котра зараз година?" А кум подививсі на дзигар, завидівв 12:40 і відповідає: "Ше не ясно!" :mosking: |
Цитата:
|
Китайська флешка:mosking:
http://s44.radikal.ru/i104/1005/c3/c363eb4c120c.jpg |
|
Не можете найти работу? Умножьте время на мощность!
--------------------------------------------------------------------- Купил таблетки для повышения интеллекта. Не смог открыть коробку. --------------------------------------------------------------------- Помню, был я маленьким и в первый раз увидел запорожец. До сих пор помню, как удивился, когда увидел, как дед открыл спереди капот, кинул туда охапку дров и поехал. Долго еще потом думал как же работает этот дроволет... --------------------------------------------------------------------- Сколько не пытайтесь спорить, а в интернете всегда прав тот кто быстро и много печатает=)) |
Трохи про туристів та альпіністів::mosking:
Розмова двох альпіністів на Ельбрусі: - Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? шостий поверх і без ліфта ! ================================================= Збираються два туристи в похід, один каже: -Доведеться купити нову карту. -Чому? - питає другий -Бо стару ми вже давно обішли. ================================================== Лізуть два туристи по західній стіні Говерли. Всьо, бобік здох, але ось і довгождана вершина. Сіли, озирнулися навколо - КРАСОТІЩА! Дістали по пляшечці пивка. Сидять: файно! Раптом ззаду, щось як заскрипить: "Ш-шинки, пляшкє ме залишіт, добре?" |
У темі 1 додатків
ку-ку
|
Трохи про рибалок:mosking:
Два рыбака беседуют: - Я однажды такую рыбу поймал, что даже не хватило шкалы весов, чтобы её взвесить. - А я такую, что одна её фотография весила 2 кг! ================================================== ========== Двое pыбачат. Один говоpит: - У тебя нет с собой запасного поплавка? - Зачем? - Мне попался бpакованный... Всё вpемя тонет! ================================================== ========== Решили любители pыбалки боpоться за то, чтобы pыбную ловлю пpизнали олимпийским видом споpта... Устpоили соpевнования, пpигласили экспеpтов из Междунаpодного олимпийского комитета. - Hу что, - спpашивают их, - убедили экспеpтов в том, что pыбалка может быть олимпийским видом споpта? - Почти, - говоpят pыболовы. - Осталось только доказать, что водка - не допинг... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:05. |