![]() |
The Secret Camp vol.2 on Vimeo
С нетерпением ждём первого в новом сезоне лагеря на Буке :girl_dance: Пока информация о событии держится организаторами в тайне, но есть слухи, что при условии наличия снега происходить это будет 27-29 ноября. Так что пора задуматься о подготовке снаряги и кошелька. Скоро начнётся движуха :beer: |
YouTube - Ежик в тумане. Ezhik v tumane.
і в інакшій інтерпретації YouTube - Ежик в тумане и Rammstein! |
Сьогодні, 8 листопада, греко-католики та православні вшановують святого великомученика Димитрія(Дмитра).
За народним повір’ям, він приносить зиму: небесними ключами замикає землю на відпочинок і тримає їх, аж поки не прийде святий Юрій і не відімкне. Великомученика Димитрія на іконах найчастіше зображають зі списом у руках. Цей святий жив у другій половині III століття у місті Солуні (Фессалоніки), де зіткнулися дві цивілізації - слов’янська і грецька. Імператор Максиміліан призначив Димитрія проконсулом Фессалонікійського регіону. Хлопець мав охороняти місто від варварів та переслідувати християн. Але Димитрій сповідував християнську віру і ні від кого цього не приховував, за що і потрапив до в’язниці. Тут він благословив свого вихованця Нестора на боротьбу з непереможним імператорським гладіатором Лієм. Виступивши проти нього з хрестом у руках, Нестор (Церква відзначає його пам’ять наступного дня після св. Димитрія) здобув перемогу. Коли про це довідався цісар, наказав вбити і Нестора, і Димитрія. Вітаю з іменинами всіх форумчан, які мають таке чудове ім"я-Дмитро. Здоров"я та всіх благ.:beer::beer::beer: Більше тут-«До Дмитра дівка хитра, а по Дмитрі – хоч комин витри» - Високий Замок |
Сьогодні – День української мови і писемності.
Я українську вивчив би тільки за те... Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов’їну. Джерело- Я українську вивчив би тільки за те... - Високий Замок |
Підкажіть, плз, як вставити в повідомлення pdf-файл розміром 2,5 МБ (або як чи де його зменшити)
|
ПДФ не уменьшить реально. А что у тебя там? Где ты его скачал?
|
Є файл, де на 16 сторінках біля 250 готелів в Валь Гардені (Сельва) з фото, тел., e-mail, сайт готелю. Для тих хто сам планує в Італію було б корисно. Можна знайти ну дуже бюджетне розміщення.
|
Где скачал?
|
Та не пам"ятаю. Кинь в лічку електронку, а ти можливо щось придумаєш
|
є http сервак, 24/7/365 онлайн, можу підвісити.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:45. |