Wilson Payne |
11.11.2010 18:50 |
Цитата:
Коментар від lubomyr
(Коментар 93655)
Взагалі, до сухих вин спирт не додається, крім того що утворюється природнім шляхом в процесі бродіння.
|
в 2002 році я був на екскурсії на заводі Магарач в Криму. і там професор Загоруйко описував процес виготовлення вина. тоді я і дізнався, що вино - це лише перебродивший виноградний сік, а все , що продається в магазинах, вином не являються, а є "напоями типу вина" - сумішшю спеціально підготовленого винного екстракту (сусла) та спирту. але пишуть на етикетках справжній склад своїх напоїв далеко не всі виробники.
Додано через 2 хвилини
Цитата:
Коментар від lubomyr
(Коментар 93649)
Молоко зараз не молоко, пиво теж щось все останнім часом стало "никакое". З соками давно все понятно.
|
тому що сучасні харчові технології передбачають виготовлення цих напоїв з порошкового екстракту, певного набору хімікалій та води :-,
Додано через 6 хвилин
в 2009 році я спілкувався на Ай-Петрі з місцевими продавцями "вина" на предмет чому їх продукт трохи дешевший ніж у фірмових магазинах Масандри, Інкерману чи Магарача. так от, за їх словами, вони додають виноградний спирт, який дешевше очищеного етилового спирту, який додають "гранди" винної промисловості, тому ціна нижча. виноматеріал же однаковий.
|