![]() |
А, хде ентот розовенький хворум:girl_dance: пропал? :mosking::oops:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та є відповідний підфорум - Женские секреты - ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ
хоча, воно, той, Шерідан хвалився, що sql вчить - то може рано чи пізно той форум зробить невидимим для тих, хто в акнкеті стать як М вказав :-). Технічно то зовсім не складно :-).. а ентіх гадів троха пресуйте - уточнені прогнози все таки ніби натякають про можливість запуститися пятого числа, може навіть і четвертого... |
На счет 5-го числа не знаю. Мне позавчера позвонили и сказали, что переносится на 10-число. Хотя планировалось на 5-е. Снега в данный момент хватает. Может опять вернут на 5-е число. Это решают боги Буковеля, они-же папы этого курорта. А, я здесь просто малюсенький винтик.
|
Цитата:
так що може "боги" буковелю черговий раз почешуть рєпу і почнуть кидати монетку на тему четвертого чи п'ятого числа.... хоча, знову, ніби 6-7 незначне потепління. Так шо фіг його знає... але напевно майже однозначно, що не пізніше 10-го, а це плюс. Додано через 18 хвилин схоже, все таки ставка зроблена на 10 число - The SECRET Camp Vol.2 на буці Bukovel SnowClub.if.ua- екстрім, екстримали, гірські лижі, сноубординг |
Правила жизни Лесли Нильсена - Журнал Esquire
крутой был актер |
|
У кого як, у Львові сьогодні -8......а сніг де??? шо за зима....:girl_cray2:
|
Bude
Цитата:
Ese budet bohato :snezhok: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:00. |