![]() |
Цитата:
Да, там, к сожалению, очень много рекламы, но уровень статей на высоте. |
пліз, пліз, пліз!!!
дорогі форумчани, прошу допомоги - може хтось буде їхати 30 числа з Києва на Захід (в ідеалі Івано- Франківськ, на крайняк Львів, Тернопіль)і буде мати зайве місце в машині? привезіть мені мого чоловіка, пліііз!!! (бо боюсь, щоб ми новий рік окремо не зустрічали, нема чим добратись йому в цей час!а у нас 5 -арічниця весілля!!!) |
читал ностальгирование по поводу музыки вспоминал мегамиксы старых вещей и нарвался в нете на микс составленный из названий песен (знание англ. и дискографии Queen приветствуется )
Don't Stop Me Now, because I Want To Break Free. Meanwhile, my friend is saying "We Are The Champions" and rocking back and forth. I've been Under Pressure for a while now. It might be A Kind Of Magic. The magic of the Killer Queen-- the Love Of My Life. :) |
Цитата:
28 декабря после обеда окончательно вырисуется ситуация по наличию свободного места. п.с. С годовщиной! Вы её оязательно отпразднуете вместе, как и НГ!:ok: |
дуже дякую, і за турботу і за привітання, але чоловік допізна 29 на роботі. шукаємо шось на 30 число :)
|
Цитата:
|
2 jordik
Не можу запропонувати допомогу, але впевнений, що і ювілей і НР зустрінете з коханим разом. Сам якось їхав в Тюмень до дружини на НР. Літак з Ужгорода до Києва 30 грудня десь після 18.00. Після 20-ї години в Києві пересадка на потяг до Москви. А там 31 грудня літак до Тюмені. На все встиг. І Ваш коханий встигне.:agree: |
Нагородження найактивніших користувачів форуму! (Сторінка 1) — Загальний форум — Буковель - Форум
Буковель крутий. 10 VIP-Brilliant нахаляву. :good: |
БЕГОМ ЗА НАШИХ ГОЛОСОВАТЬ! ДАЁШЬ ВОЛЧИЦЕ БРИЛЛИАНТЫ!!!!!!!!!!!!
Добавлено через 2 минуты Народ, ну вы поняли что к чему :) Буку это ничего не стоит, а среди призоловов как обычно, начинаются войны. Волчица 1 3,33% Гарбуз 0 0,00% Legenda 2 6,67% akaDemik 0 0,00% ЮраБайк 0 0,00% АльошкО 0 0,00% Irka 0 0,00% repli 0 0,00% DR.Alex 0 0,00% WarGo 1 3,33% AndriyP 3 10,00% SL 0 0,00% Buxx 2 6,67% Жека 1 3,33% Jorassic 19 63,33% 13 0 0,00% проти всіх )) 1 3,33% |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:51. |