Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2010 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/5828-kolyba-2010-a.html)

Rio 17.02.2010 11:43

Цитата:

Коментар від mopo3 (Коментар 60114)
Я бы не стал равнять Дельфи и СиШарп - всё-таки, разные технологии, имхо.
Я, к слову, лет 12 или около того, на С++Билдере "сижу". Ещё с первой версии...
До этого пытался ваять на Борланд С++ 3.0 (кажется).
Как-то, ради разнообразия, взялся за Яву... позжее познакомился с Шарпом.
Чё-то не зашли они мне. Патологическая нелюбовь тратить время на оживление/реализацию юзерского интерфейса...:pardon:
Кстати, обнаружил, что Шарп - калька с Явы, тока, под свою среду.

Шарп, это как бы смесь Явы и Плюсов.
Вижуал студия тоже позволяет выносить компоненты на форму и тд и тп, а не вручную все пропсывать. Или я не о том?

Kaya 17.02.2010 11:52

Win 32 API і все решта руцями-руцями! :girl_haha:

kudja 17.02.2010 13:03

О тема пішла :)
Нащет "ручками-ручками" то мабуть все-таки прийдеться, бо недавно познайомився з Python і просто прибалдів. Читаю і розумію шо пора злізати з тих Делфей.

nek 17.02.2010 13:51

Цитата:

Коментар від kudja (Коментар 60146)
О тема пішла :)

Дельфинчики Делфинчики - будущие олимпийцы. :)

http://www.nikulin.biz/uploads/2008/...hi_dolphin.jpg

Irish 17.02.2010 13:52

Ну заладили!
А як же справжня філософія - справжньому програмісту пофіг на чому писати!
Якщо хочеш рости - мусиш в собі ту істину рано чи пізно осягнути. Системні архітектори взагалі синтаксису коду не розуміють - один UML і Design Patterns!

Ех. А згадую часи, коли писав ігри на асемблері на ZX Spectrum 48K!

Natusik 17.02.2010 21:16

немного разбавить компьютерную тему новыми технологиями :wink: :

Easyweb - video mapping
Французская студия инновационных решений работает в области video mapping.
Это мощное проецирование на здания видео-потока, заранее созданного с учетом архитектуры и рельефа конкретного объекта.

YouTube - video monumental projection - easyweb.fr

еще больше видео на их сайте EASYWEB.FR Monumental Video Projection - MAPPING VIDEO 3D

Добавлено через 19 минут

все, кто хоть каким-то образом связан с цветовыми решениями и подбором цвета смотреть и пользоваться ))

Color Scheme Designer 3

Kaya 18.02.2010 15:22

--- Корова на катку! ---

Забула розповісти ...

Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають).

Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося.
Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті.
Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину.
Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить.
У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло :(
Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний.

Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку.

P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду. :mosking:

Bob_Kneissl 18.02.2010 15:28

Цитата:

Коментар від Kayja (Коментар 60500)
--- Корова на катку! ---

Забула розповісти ...

Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають).

Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося.
Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті.
Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину.
Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить.
У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло :(
Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний.

Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку.

P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду. :mosking:

І потрібно було тобі тої екзекуції з тими черевиками, шкода мені твоїх ніг:wink:, а на лижах набагато краще:agree:.

Kaya 18.02.2010 15:30

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 60504)
І потрібно було тобі тої екзекуції з тими черевиками, шкода мені твоїх ніг:wink:, а на лижах набагато краще:agree:.

О так - то була дійсно екзекуція.
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить.
Нога уже не росте - думаю, не пропадуть.

Bob_Kneissl 18.02.2010 15:35

Цитата:

Коментар від Kayja (Коментар 60506)
О так - то була дійсно екзекуція.
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить.
Нога уже не росте - думаю, не пропадуть.

Зайди на базар на Сихові:agree:, вул. Зубрівська з боку вул. Зеленої, після автобазару направо через переїзд, можеш знайти майже нові цікаві речі:wink:.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:53.