![]() |
Цитата:
Вижуал студия тоже позволяет выносить компоненты на форму и тд и тп, а не вручную все пропсывать. Или я не о том? |
Win 32 API і все решта руцями-руцями! :girl_haha:
|
О тема пішла :)
Нащет "ручками-ручками" то мабуть все-таки прийдеться, бо недавно познайомився з Python і просто прибалдів. Читаю і розумію шо пора злізати з тих Делфей. |
Цитата:
http://www.nikulin.biz/uploads/2008/...hi_dolphin.jpg |
Ну заладили!
А як же справжня філософія - справжньому програмісту пофіг на чому писати! Якщо хочеш рости - мусиш в собі ту істину рано чи пізно осягнути. Системні архітектори взагалі синтаксису коду не розуміють - один UML і Design Patterns! Ех. А згадую часи, коли писав ігри на асемблері на ZX Spectrum 48K! |
немного разбавить компьютерную тему новыми технологиями :wink: :
Easyweb - video mapping Французская студия инновационных решений работает в области video mapping. Это мощное проецирование на здания видео-потока, заранее созданного с учетом архитектуры и рельефа конкретного объекта. YouTube - video monumental projection - easyweb.fr еще больше видео на их сайте EASYWEB.FR Monumental Video Projection - MAPPING VIDEO 3D Добавлено через 19 минут все, кто хоть каким-то образом связан с цветовыми решениями и подбором цвета смотреть и пользоваться )) Color Scheme Designer 3 |
--- Корова на катку! ---
Забула розповісти ... Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають). Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося. Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті. Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину. Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить. У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло :( Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний. Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку. P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду. :mosking: |
Цитата:
|
Цитата:
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить. Нога уже не росте - думаю, не пропадуть. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:53. |