![]() |
Фіг Вас знає)
я корінний львівянин) і був присутній на всіх обливних понеділках)з 8 років,бігав там десь ззаді з банкою. а от коли став постарше то була ціла традиція) зокрема в Шевченківсьому гаю а от з приводу що б когось оливати коли хтось іде з дівчиною-такого в нас не було- хоч сам виріс на Топольній-завжди ходили районами-а на Замарстинові так нас по 50 чоловік за одною дівчиною бігало. До речі коли були холодні понеділки(тоді навіть не оливались)ходили і скаржилися на погоду) Є шо згадати) коли вже став по старше-тоді вже їздили на машині по місту)і обливалися) То класний День)і він тільки певно у Львові є) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Чи тільки духами? :mosking: |
Цитата:
Мені пощастило ховатися весь понеділок і не попасти під атаку) :angel: З дитинства з будинку неможливо було вийти сухою) поливали з шприців, пляшок, відер, бідонів)) Під домом, на вулиці, з машин.. кидали з дахів кульки, наповнені водою..) Ну.. в ті роки це було по приколу)) Сама активно приймала участь.. але ж це діти між собою дуріли.. А пізніше, коли вчилася в школі, пам'ятаю, дуже яскраві враження, коли на набережній підбігає натовп хлопців, за руки за ноги хапають, зносять додолу на берег і кидають в річку(( І нікого не цікавить чи може в кармані мобільний лежить і чи це все взагалі безпечно.. :No: А гуртожиток, де живуть студенти мого універу, уже цілий тиждень "плаває"..)) І так щороку вже кілька десятиліть)) Місцеві органи намагалися декілька разів відключати воду в гуртожитку.. Результат нульовий. Навіжені студенти бігають за півкілометра набирати воду, прибігають виливають на бідних студенток і біжать знову по воду.. :fool: З року в рік одне й теж)) Діти продовжують у дворі, хлопці продовжують чорну справу на набережній, сміливіші дітлахи поливають відрами по всьому місту, гуртожиток пливе.. З одного боку, коли на Великдень жара-ташкент, то ще можна якось пережити.. але я підтримую думку про те, що подекуди "поливанки" набули спотвореної форми.. :( |
Меня года 4 назад пригласили друзья во Львов на Пасху, и я, выросший на Восточной Украине был поражен традициями - семейственностью праздника, корзинками в руках на улицах, службами ночью в Храмах :good:
А в понедельник я крутил педали в гости на Каменку-Бузьку. Друзья предупредили о традиции, во Львове видимо было еще рано, а по пути "попал" разок в селе и из проезжающей капейки :) (Альбертович, признавайся, не ты-ли? :girl_cray2: ) После чего купил полторушку водички, и разместив в флягодержателе отыгрался на зазевавшихся поливальщиках в одном из сел. Запомнилось все ОЧЕНЬ по-доброму и НАВСЕГДА. Ну а фотки никаких ассоциаций кроме как надавать тумаков малолеткам не вызывают. К-сожалению, любую даже хорошую традицию можно извратить :evil: |
У темі 1 додатків
Цитата:
|
|
Цитата:
http://onua.com.ua/uploads/posts/201...tos_640_33.jpg |
Колеги, підтримайте, будь-ласка, своїм голосуванням два цікавих проекти моїх добрих знайомих:
Документальний кінопроект: «Вівчарі» - Галерея ідей - Ідея Х від Nescafe Створення протилавинної системи безпеки в Карпатах - Галерея ідей - Ідея Х від Nescafe |
там для голосування треба зареєструватись чи як?
(чукча нє чітатєль...):) Добавлено через 47 секунд проголосував би за Познякова, цікавий проект. |
Цитата:
Ось більше інформації про сам проект з Сашиного ЖЖ: p_e_s - 02.04.2010 - Документальний кінопроект: «Вівчарі» |
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
После будуна не смотреть, мозг взрывается.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:26. |