Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2010 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/5828-kolyba-2010-a.html)

Celentano 08.04.2010 21:51

Фіг Вас знає)
я корінний львівянин)
і був присутній на всіх обливних понеділках)з 8 років,бігав там десь ззаді з банкою.
а от коли став постарше то була ціла традиція)
зокрема в Шевченківсьому гаю
а от з приводу що б когось оливати коли хтось іде з дівчиною-такого в нас не було-
хоч сам виріс на Топольній-завжди ходили районами-а на Замарстинові так нас по 50 чоловік за одною дівчиною бігало.
До речі коли були холодні понеділки(тоді навіть не оливались)ходили і скаржилися на погоду)
Є шо згадати)
коли вже став по старше-тоді вже їздили на машині по місту)і обливалися)
То класний День)і він тільки певно у Львові є)

Vredinka 08.04.2010 22:00

Цитата:

Коментар від Celentano (Коментар 70159)
і він тільки певно у Львові є)

:ROFL: :D

Albertowych 08.04.2010 22:03

Цитата:

......
хоч сам виріс на Топольній-з........

Сусід :preved:, я зараз на Збойщах живу.

nep4uk 08.04.2010 22:07

Цитата:

Коментар від Vredinka (Коментар 70164)
:ROFL: :D

Тебе облили в понеділок? :crazy:
Чи тільки духами? :mosking:

Vredinka 08.04.2010 22:26

Цитата:

Коментар від nep4uk (Коментар 70167)
Тебе облили в понеділок? :crazy:
Чи тільки духами? :mosking:

Цього понеділка дівчатам, можна сказати, пощастило, бо майже цілий день була злива. Але навіть в цю зливу малі умудрялися вилити пару пляшок на дівчат і навіть старших жінок, що виходили, наприклад, з магазину..
Мені пощастило ховатися весь понеділок і не попасти під атаку) :angel:
З дитинства з будинку неможливо було вийти сухою) поливали з шприців, пляшок, відер, бідонів)) Під домом, на вулиці, з машин.. кидали з дахів кульки, наповнені водою..) Ну.. в ті роки це було по приколу)) Сама активно приймала участь.. але ж це діти між собою дуріли..
А пізніше, коли вчилася в школі, пам'ятаю, дуже яскраві враження, коли на набережній підбігає натовп хлопців, за руки за ноги хапають, зносять додолу на берег і кидають в річку(( І нікого не цікавить чи може в кармані мобільний лежить і чи це все взагалі безпечно.. :No:
А гуртожиток, де живуть студенти мого універу, уже цілий тиждень "плаває"..)) І так щороку вже кілька десятиліть)) Місцеві органи намагалися декілька разів відключати воду в гуртожитку.. Результат нульовий. Навіжені студенти бігають за півкілометра набирати воду, прибігають виливають на бідних студенток і біжать знову по воду.. :fool:
З року в рік одне й теж)) Діти продовжують у дворі, хлопці продовжують чорну справу на набережній, сміливіші дітлахи поливають відрами по всьому місту, гуртожиток пливе.. З одного боку, коли на Великдень жара-ташкент, то ще можна якось пережити.. але я підтримую думку про те, що подекуди "поливанки" набули спотвореної форми.. :(

Pivoman 09.04.2010 00:06

Меня года 4 назад пригласили друзья во Львов на Пасху, и я, выросший на Восточной Украине был поражен традициями - семейственностью праздника, корзинками в руках на улицах, службами ночью в Храмах :good:
А в понедельник я крутил педали в гости на Каменку-Бузьку.
Друзья предупредили о традиции, во Львове видимо было еще рано, а по пути "попал" разок в селе и из проезжающей капейки :) (Альбертович, признавайся, не ты-ли? :girl_cray2: )
После чего купил полторушку водички, и разместив в флягодержателе отыгрался на зазевавшихся поливальщиках в одном из сел. Запомнилось все ОЧЕНЬ по-доброму и НАВСЕГДА.
Ну а фотки никаких ассоциаций кроме как надавать тумаков малолеткам не вызывают. К-сожалению, любую даже хорошую традицию можно извратить :evil:

Dimalew 09.04.2010 00:57

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 70007)
не смешно (с) :No:

Фотка не дуже, але сумочка то похожа на

Netka 09.04.2010 09:42

http://orakul.org/uploads/images/9/0...2df218e844.jpg

klepakoff 09.04.2010 10:06

Цитата:

.......То класний День) і він тільки певно у Львові є)

......................палюбэ!!! :)
http://onua.com.ua/uploads/posts/201...tos_640_33.jpg

Jolie 09.04.2010 11:06

Колеги, підтримайте, будь-ласка, своїм голосуванням два цікавих проекти моїх добрих знайомих:

Документальний кінопроект: «Вівчарі» - Галерея ідей - Ідея Х від Nescafe

Створення протилавинної системи безпеки в Карпатах - Галерея ідей - Ідея Х від Nescafe

Rain 09.04.2010 11:14

там для голосування треба зареєструватись чи як?
(чукча нє чітатєль...):)

Добавлено через 47 секунд

проголосував би за Познякова, цікавий проект.

Jolie 09.04.2010 11:24

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 70246)
там для голосування треба зареєструватись чи як?
(чукча нє чітатєль...):)

Добавлено через 47 секунд

проголосував би за Познякова, цікавий проект.

На жаль, так - треба реєтруватись.

Ось більше інформації про сам проект з Сашиного ЖЖ:
p_e_s - 02.04.2010 - Документальний кінопроект: «Вівчарі»

wwa 09.04.2010 11:33

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 70243)

Зарегистрировался и проголосовал за оба проэкта.:friends:

Muadib 09.04.2010 12:14

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 70243)

Зареєструвався і проголосував

SMR 09.04.2010 12:27

У темі 1 додатків
После будуна не смотреть, мозг взрывается.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:26.