![]() |
На Закарпатье это называется "Поливанки". Какие-то корни все же есть. В первый день после пасхи, понедельник: Мужики поливают - женщин. Во вторник, все наоборот. Правда все более культурно и поливаются чуть чуть, не с ного до головы. Однако, сейчас это все извращено до неузнаваемости. И поливание длится неделю, ато и больше и только в одну сторону.
|
Цитата:
как это теперь выглядит во Львове? а вот так... http://2.bp.blogspot.com/_a7U5oIf47X...DYB4839_11.jpg мочил бы этих мудаков...тупое сборище гопников, которым раз в год законно можно побеспредельничать. И уроды менты которые просто смотрят на это беспредел. вот тут можно почитать про саму традицию |
Дякувати моєму п..п..підриву, від цього ідіотизму я втекла в значно затишніше місто до найтеплішої компанії. :girl_dance:
Але пригадую, з року в рік оце доводилося терпіти, або ховатися вдома чи авто. |
У темі 1 додатків
Прикольна сумка!
|
Цитата:
|
А я підтримую традицію обливання з ніг до голови, тільки не в таку погоду :(
Як я був малий ми також з "поливалками" і відрами бігали, але виключно якщо вже тепло було(ма в шортах, шльопанцях\кедах на босу ногу і куртках-балонках бігали ). ..сусідка з року в рік цілий день сиділа з літровою кружкою води і обливала всіх хто проходив під балконом... А одного разу, коли я хотів облити провідника і людей в тамбурі поїзда, провідник несподівано витягнув відро води і мене окотив :crazy: ...машини що вулиці поливають на ораву дітлахів включали воду :good:... Було то років 15 тому... і не у Львові :angel: ---- І ще. Ці поливалки - дитячі забавки в порівнянні з тим що роблять парубки в селах на Андрія :crazy: |
Да, на Закарпатье "обливной понедельник" проходит гораздо культурнее :good:. В Мукачево меня аккуратно поливали духами, с пожеланиями всяческих благ и только с моего разрешения. Правда к концу дня голова от обилия различных духов шла кругом :crazy:(а може то от вина закарпатского... :D)
|
Цитата:
поперекручували класні традиції. Це чистої води рагулізм. Те, що роблять на Андрія - як мінімум злосне хуліганство. Колись фіру на дах заносили? А зараз - розмальовують свіжовідреставровані будинки, б'ють вікна, машини перевертають і т.д. і т.п. Ра-гу-лі. То саме і з поливанням. Це хуліганство. Таким уродам руки треба ламати.:evil::aggressive: і чого у нас так завжди? є якась файна традиція, її перекручують до "нєузнаваємості" і потім кажуть, що так і було. це брєд і рагулізм. Шкода, що розсадником цього дебілізму є західний регіон і особливо Львівщина:( |
Меня больше всего поразило поведение подростков на этом фото!
http://ru.warnet.ws/img4/223/wet/21.jpg А это вообще верх дибилизма!!!:fool: Куда мы катимся.... таких надо на учёт ставить и изолировать!:evil: А задранные девушкам юбки! Это нормально?:No: Мда... переродилась традиция!:bad: |
так вот и я о том же...
смотрел этот фоторепортаж и прозревал 2 nep4uk то кажеш ти не проти? от подивись фотки якщо ти вважаєш, що це нормально, то у мене більше питань немає:pleasantry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:46. |