![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 37 секунд Цитата:
|
Цитата:
:friends: Ти перший увагу звернув на зміну аватари, я хтів поставити як нашого шановного вінок накриває, але форум цього неподобства не пропустив, свою стару аву не можу в себе на тих 800гігах знайти, от і поставив саму ніліцепріятну. Злий і протвиний САБАК патамуШта. :dance4: |
Цитата:
|
Боде знову чемпіон!
Після повного комплекту нагород, які були виграні на Олімпійських іграх в Ванкувері, гірськолижник зі США Боде Міллер отримав перемогу на Чемпіонаті світу Ski&Golf в астрійському Цель-ам-Зее минулими вихідними. Чемпіонат світу Ski&Golf складається із однієї спроби гігантського слалому на трасі Кітцштайнхорн, а також двох раундів гольфу на полі в Цель-ам-Зее. Той, хто був успішним в обидвох видах, стає чемпіоном світу. Останніх кілька років Чемпіонат Ski&Golf став популярним серед професійних гірськолижників. В різний час свої сили на полі для гольфа пробували фін Кале Паландер, Боде Міллер, австрійці Томас Сікора, Вернер Франц, Райнфрід Хербст, а також норвежець Бйерн Ейнар Ромйорен. Боде переміг в категорії PRO, обігравши Гері Берхтольда та італійця Куно Профантера. |
Вот "для того, не знаю куда" у нас и есть Колыба. А ещё - личка и чат:wink:
|
Ыыы... только что по ТРК Украина в программе "События недели" показали сюжет с Максом Бульдозером, раскатывающем по пескам близ Мариуполя на лыжах за машиной.
Интервью, лыжи Элана на заднем плане - все путем !:good: Повтор - глянул. что в 3:30 ночи :agree: |
Можливо хтось забув : сьогодні фінал ліги чемпіонів,скоро почнеться трансляція.:agree:
|
Цитата:
О-ЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ-О-ЛЕ.......ВПЕРЁД!:Bravo::friends: |
Підскажіть, чи можна на форумі поміняти власний "нік"? І якщо можна, як це зробити в інтерфейсі форуму?
|
Цитата:
|
Долго думал, куда написать. В музыку или в смешинки, так как не придумал, напишу сюда :) .
YouTube - Black Sabbath в программе Ностальгия 1972 год, СССР |
Судя по результату Фабрики Суперфинала, интернационалистов у нас в стране, как и на форуме, больше, чем патриотов:)
|
Цитата:
у нас не принято фото с паспорта юзать :) можно же придумать что-то поинтересней :) |
Цитата:
У многоих пользователей вообще аватары нет.:snezhok: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:26. |