|
хорошая вещь-компьютер,5 минут посидел,1,5 часа прошло...
|
|
|
Вчора чекав в Ужгороді на поїзд до Львова, прочитав на табло що залізниця пропонує купити місячні абонементні квитки... і згадав свою історію:
Підходжу до каси щоб придбати собі такий квиток. Там сидить старша тьотя в товстих окулярах. - Добрий день. У вас є студентські місячні? - Нема. - Так вчора ж були... - Вчора були, а сьогодні нема... - А коли будуть? - Не знаю. Відчепись від мене... Ану пішов звідси!!!! |
|
купидончик...http://ru.fishki.net/picsw/022011/14...tinki-0054.jpg
..если не подстрелит, то привалит:shock: |
… Что мы сегодня отмечаем?
Итак, 14 февраля: -день компьютерщика; -день психическо-больных людей в Германии; -годовщина смертной казни Чикатило; -день влюбленных; -в Японии праздник обнаженных мужчин; -в США день презерватива (к стати, не забудьте поздравить знакомых гандонов). Значит празднуем день влюбленного, психически неуравновешенного компьютерщика-эксгибициониста, разгуливающего по улице с презервативом на *** и плакатом с фото чикатило в руках! |
Цитата:
|
|
У темі 1 додатків
Навеяно темой "Поведение наших сограждан в очередях"
Вкладення 12260 |
не у всіх користувачів цього ресурсу зір такий як у тебе, я нічого не зміг прочитати, а лупу якось не охота використовувати.
соррі офф |
Albertowych, а ти її мишею клацни, я так теж нічого не бачу :)
|
Цитата:
Додано через 1 годину 17 хвилин Чоловік отримує СМС від дружини "Купі куріцу на ужин, мнє хочіцца рамантікі" у відповідь оримує "Целую" Вона - "мілий хароший, я тєбя люблю, я вєчіром буду вся твоя" він дзвонить і каже" дура, я спрашиваю целую куріцу ілі палавінку" |
:friends: Ага, а що поробить адмін, коли усі "ущербні" :) накупляли всяких там гаджетів :ok:. Він і так топче клавіши до устанку щоб усім догодити. Всі хочуть великі й широкі лижі, а н-у-бук маленький. :) :pardon: Off
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:25. |