![]() |
У темі 1 додатків
Навеяно темой "Поведение наших сограждан в очередях"
Вкладення 12260 |
не у всіх користувачів цього ресурсу зір такий як у тебе, я нічого не зміг прочитати, а лупу якось не охота використовувати.
соррі офф |
Albertowych, а ти її мишею клацни, я так теж нічого не бачу :)
|
Цитата:
Додано через 1 годину 17 хвилин Чоловік отримує СМС від дружини "Купі куріцу на ужин, мнє хочіцца рамантікі" у відповідь оримує "Целую" Вона - "мілий хароший, я тєбя люблю, я вєчіром буду вся твоя" він дзвонить і каже" дура, я спрашиваю целую куріцу ілі палавінку" |
:friends: Ага, а що поробить адмін, коли усі "ущербні" :) накупляли всяких там гаджетів :ok:. Він і так топче клавіши до устанку щоб усім догодити. Всі хочуть великі й широкі лижі, а н-у-бук маленький. :) :pardon: Off
|
Цитата:
|
Внимание! "Жлоб-арт"!
не могу удержаться и не поделиться ссылка В Киеве показывают жлоб-арт. Фото. ФОКУС |
Бах - Токката ре-мінор :D
|
|
Рио, жуть)))
Когда такие кэблы только выдумали, на первых показах пару бедных птичек даже упали и сломали себе что-то(( ласт фм сообщает об ошибке на странице: {"error":true,"errorcode":503,"errormessage":"The database fell over, go make tea","data":[]} скажите, если мне от шуток в скриптах смешно, то меня уже не вылечат? х))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:18. |