![]() |
Це все той же Великий Верх, або Писана Криниця.
". Курорт запропонує не тільки мітинг-руми та коворкінги для проведення стратегічних сесій і ділових зустрічей, а й оснащені сучасною технікою великі зали для презентацій. На території плануються простори для проведення бізнес-конференцій, концертів, виставок і культурних подій різного формату. «Це зробить GORO не лише місцем для відпочинку, а й платформою для розвитку культурних ініціатив та бізнес-зв’язків, що сприяєтиме залученню української і міжнародної аудиторій», – пояснює Даниляк." 3.14здабол. Але кококоворкінги вони таки зроблять. Цій темі вже років з 10... Гора дуже полога та дуже невисока. Сніга там ніколи не буває. Далі на хребті північні схили круті, але короткі. Таке... |
Цитата:
Свидовец через лет 30 наверное запустят. Буковель не будет расширяться по мастерплану. А Драгобрат так и будет сливать мочу в горные речушки. Цеевропа. |
Свидовець, наскільки я знаю, вже назавжди зарубили зелені, не ті що виборці, а ті що борцуни з вітряками та гірськолижниками.
Боржаву ті ж борцуни вже відстояли від вітряків, відстоять і від лижників, наскільки я знаю. Буковель не буде збільшуватись, бо або ми будемо у Європі , і всі притомні поїдуть-полетять туди, або туди просто не буде кому їздити. При любому розкладі переповненим він вже не буде. З тих самих причин буде дивно, якщо і ОККО щось збудує рівня Буковелю, крім дискотек та великих залів для презентацій, бо воно ж і влітку нормально працює. |
Цитата:
|
Ось трохи правди про ті проекти :(
- YouTube |
Там йдеться про Боржаву, Подобовець. Але методи однакові скрізь..
|
Бодя трохи дає інфи про плани на Горо
- YouTube |
Про Плай
|
Поки ми плануємо, мріємо - Вони роблять і катають ;)
- YouTube Кайф не завжди в розмірах та рєстіках :secret: Зі Святом!!! :friends: Миру та Свободи Україні :agree: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:30. |