![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Привет! Меня зовут Флорин и мое имя можно увидеть внизу страниц в качестве автора на сайте ГТК "Мигово" . Также я руководил первые 2 года лыжным комплексом в Солнечной Долине. Сам из Боян, румын как вы уже догадались. Знаю лично хорошо всех владельцев этих комплексов. Знаю с каким риском и трудом они решались вообще затевать подобное. Респект им. Но также знаю ихний чисто "бизнесовый" минталитет который иногда переходит за грани. Таким образом прошу здесь высказывать откровенно свои мнения которые будут особенно ценными если все будет подаваться в сравнении с чем либо (например другими курортами подобного класса). Обещаю что Ваши замечания и пожелания прочтут менеджера и владельцы Мигово и Солнечной Долины. Счастливого и благоприятного 2017 года всем! Спасибо.
|
@Florian, доброго вечора!
Дуже приємно, що всі ми маємо можливість напряму поспілкуватись з представниками курорту "Мигово". Діалог (а я сподіваюсь на це) між постачальником послуг і споживачем це завжди приємно. В усякому разі для споживача...:pardon: То я, з Вашого дозволу, почну. От тільки треба визначити пару моментів... Цитата:
Виходячи з цього, то з яким(и) саме курортом(ами), на Вашу думку, можна порівняти "Мигово"? І по яких критеріях буде йти порівняння?:unknown: От приміром, я кажу: "У вас ціни на катання, як в Буковелі!":oops: А ви - мені... Після цього (знову ж таки сподіваюсь) ми будемо говорити за стан, кількість і довжину (і ширину) трас, роботу витягу(ів) і багато інших речей, які можуть цікавити споживачів Ваших послуг. Дякую! |
Ви мене не за того сприймайте. Я не представник курорту. Я автор веб-сайту і все. Доречи найбільшій противник високих цін коли вони не відповідають наданим послуг. З іншого боку добре розумію власників які бажають не те що заробити але назбирати які-сь гроші для подальшого розвитку. Скажу тільки одне - конкуренція це найпотужніший фактор впливу на цінову політику. Аби далі розвиватись у правильному русі менеджера та власники мають знати думку відвідувачів бо у 90% випадків всі претензії вислуховують дівчата в адміністрації, касири скі-пасів та обс. персонал витягів.
|
Цитата:
|
Цитата:
https://www.youtube.com/watch?v=F19M8jbawLU |
Завтра оф. открытие. Застреляно до второй опоры, но размяться хватит, и ценник вроде как не пугает:
Тарифи на ski-pass: 1 підйом - 20грн; 1 година - 50грн; 3 години - 100 грн; Абонемент денний - 200 грн. |
Та но что тот ценник до второй опоры :), а чтобы хватило размяться :mosking::
https://i.imgur.com/ct0YEaU.gif |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:19. |