Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Мигово (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/1881-migovo.html)

Y.O.P. 11.01.2017 19:59

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 312484)
Був я в цьому Мигові 2.01.
Не дуже... Побачив "святковий" прейскурант і... трохи засумував. А шо робити? Ну, не задурно ж 30 км пиляв...
Ситуація така. На верхню частину снігу не надули, бо вода се скінчила:shock:. Та так, що вся риба в ставку поздихала. На великий витяг навіть бугеля не почепили. Маленький працює, але крутять ДУЖЕ повільно (бо новачки падуть і рвуть бугеля):crazy:.
До 11.00 (приблизно) можна катати без перешкод. Після, нижня третина перетворюється на навчальний майданчик і безпечно спуститися можна "лєсєнкою". Плюс до того з*являється черга на витяг (10-15 хв.):cry:.
Інструктор один пожалівся, що роботи повно, а працювати тяжко, морально тяжко, бо начальників у них... ну, реально "на" нема кого послати...
Якщо скласти все до купи, то ситуація, м*яко кажучи "не дуже".:pardon:
Звісно, це моя особиста думка... Може далі буде краще?:nea:

Щось все дуже печально на фото виглядає,як і якість принтера,що друкував такий дорогий прайс!:crazy:

nek 11.01.2017 22:46

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 312484)
бо начальників у них... ну, реально "на" нема кого послати... Якщо скласти все до купи, то ситуація, м*яко кажучи "не дуже".

Уже несколько лет у хедменов Миговской горки ярко выраженный синдром "чемодана без ручки".

Florian 12.01.2017 14:26

Привет! Меня зовут Флорин и мое имя можно увидеть внизу страниц в качестве автора на сайте ГТК "Мигово" . Также я руководил первые 2 года лыжным комплексом в Солнечной Долине. Сам из Боян, румын как вы уже догадались. Знаю лично хорошо всех владельцев этих комплексов. Знаю с каким риском и трудом они решались вообще затевать подобное. Респект им. Но также знаю ихний чисто "бизнесовый" минталитет который иногда переходит за грани. Таким образом прошу здесь высказывать откровенно свои мнения которые будут особенно ценными если все будет подаваться в сравнении с чем либо (например другими курортами подобного класса). Обещаю что Ваши замечания и пожелания прочтут менеджера и владельцы Мигово и Солнечной Долины. Счастливого и благоприятного 2017 года всем! Спасибо.

sanyana 12.01.2017 18:40

@Florian, доброго вечора!
Дуже приємно, що всі ми маємо можливість напряму поспілкуватись з представниками курорту "Мигово". Діалог (а я сподіваюсь на це) між постачальником послуг і споживачем це завжди приємно. В усякому разі для споживача...:pardon:
То я, з Вашого дозволу, почну. От тільки треба визначити пару моментів...
Цитата:

Коментар від Florian (Коментар 312634)
Таким образом прошу здесь высказывать откровенно свои мнения которые будут особенно ценными если все будет подаваться в сравнении с чем либо (например другими курортами подобного класса)

Переважна більшість мешканців форуму, це люди, яких в першу чергу цікавить якість катання на лижах/бордах/ковзанах/сноутюбах. Далі йде комфорт проживання/якість харчування. І ще далі всі інші послуги, необхідні для комфортного і культурного відпочинку.
Виходячи з цього, то з яким(и) саме курортом(ами), на Вашу думку, можна порівняти "Мигово"? І по яких критеріях буде йти порівняння?:unknown:
От приміром, я кажу: "У вас ціни на катання, як в Буковелі!":oops: А ви - мені...
Після цього (знову ж таки сподіваюсь) ми будемо говорити за стан, кількість і довжину (і ширину) трас, роботу витягу(ів) і багато інших речей, які можуть цікавити споживачів Ваших послуг. Дякую!

Florian 12.01.2017 19:54

Ви мене не за того сприймайте. Я не представник курорту. Я автор веб-сайту і все. Доречи найбільшій противник високих цін коли вони не відповідають наданим послуг. З іншого боку добре розумію власників які бажають не те що заробити але назбирати які-сь гроші для подальшого розвитку. Скажу тільки одне - конкуренція це найпотужніший фактор впливу на цінову політику. Аби далі розвиватись у правильному русі менеджера та власники мають знати думку відвідувачів бо у 90% випадків всі претензії вислуховують дівчата в адміністрації, касири скі-пасів та обс. персонал витягів.

sanyana 12.01.2017 20:03

Цитата:

Коментар від Florian (Коментар 312648)
Ви мене не за того сприймайте. Я не представник курорту.

Халепа... Тоді передавайте привіт і найкращі побажання керівництву курорту!:preved: Ми тут завжди їм раді!;) І питань у нас... тьма!:crazy:

nek 27.01.2017 23:03

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 312649)
Халепа...

А ведь было совсем неплохо, по крайней мере склон в порядке. Сохранилась нарезка за 2012 г.
https://www.youtube.com/watch?v=F19M8jbawLU

Lom 22.12.2017 15:37

Завтра оф. открытие. Застреляно до второй опоры, но размяться хватит, и ценник вроде как не пугает:

Тарифи на ski-pass:
1 підйом - 20грн;
1 година - 50грн;
3 години - 100 грн;
Абонемент денний - 200 грн.

nek 22.12.2017 20:37

Та но что тот ценник до второй опоры :), а чтобы хватило размяться :mosking::
https://i.imgur.com/ct0YEaU.gif

nek 22.01.2019 09:54

ГТК "Мигово" - Ось таке в нас було Fire-show?


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:56.