![]() |
Враховуючи останні наші зими, коли майже не було снігу , то сьогоддні , як кажуть , Бог милував. Правда сніг пухкий - ратрак не бере. В другій половині дня лижники трохи втрамбували сніг - лижня стала кращою. Ціни- 1 підйом - 10 грн. ,5 підйомів -35 грн , 10 підйомів 50 грн. Прокат - 30 -70 грн. Настрій оптимістичний хоча дивлячись на прогоноз погоди хочеться плакати (певно ТАМ НА ГОРІ все помішалося - так як у нас в Україні). Але ми хлопці оптимісти ,так що краще попереду.
|
У темі 10 додатків
Як для віддкриття траса супер прокаталися цілий день
[: meteo.sk : po?asie :] ~ Predpove? ~ Eur?pa ~ Slovensko ~ Snina да словаки тоже поміняли прогноз |
2Jarewaj:
а 3-тя та 4-та фотка то вершина гори? |
2lomaginson
:Bravo:3-я фотка -вигляд з виката на гору , 4-а - вигляд з гори (правда гарні краєвиди):dance4:
Добавлено через 23 минуты Добрий ранок форумчани та гості. Температура повітря у Великому Березному - -13. Випало додатково 5 см. сніжку. :)В обідню пору очікується біля 10 градусів морозу. Так що хто виявить бажання навідатися у Термачув( а Термачув буде працювати і сьогодні) одягайтеся тепліше. А я відправляюся на гору:slalom: (якщо потрібна буде інформація , дзвоніть ). 0954841508 |
Поки погода нас не тішить і є час посидіти за компютером, хочу донести до всіх таку інформацію: 30 липня -1 серпня 2010 року в урочищі "Термачув" на території наших схилів Молодіжне гуманітарне обєднання "Далі буде" планує провести Фестиваль культур народів світу "СВІРЖ-2010". Великоберезнянська райрада вже включила фестиваль до переліку культурних заходів 2010 року та передбачила часткове фінансування проекту. Шановні , можливо хтось із Вас був на "СВІРЖІ-"2009. Поділіться враженнями та вкажіть на проблеми ,щоб оргкомітет по максимуму підготувався до фестивалю.
|
добре було б установити веб-камеру.:skiing:
|
Веб камеру - для чого - Термачув то не Красія, подивися у вікно і увидиш яка картинка, от якби покласти хоч одну пушку і морозець то було б добре
Для Богдана СПАСІБО ЗА ТЕЛ. звони |
Так я не про нас, (Березнян) а про інших туристів, надіюся їм також цікаво яка ситуація на горі....
|
Да цікаво ти правий але встановлення камери та Термачуві то лишня трата грошей мож подивитися погоду і всьо ясно, а ту на форумі напишемо чи мож кататися,
[: meteo.sk : po?asie :] ~ Predpove? ~ Eur?pa ~ Slovensko ~ Snina то словацька Сніна вона на такій самій висоті як Березний яка там погода така і в Нас |
Дайте знать когда откроетесь :) уж нетерпится посмотреть и покататься :) заранее спасибо!!!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:06. |