![]() |
доброго дня всім...
чи буде база працювати завтра (31.01.2010)? |
Цитата:
Ціни: 1 підйом - 10 грн. ,5 підйомів -35 грн , 10 підйомів 50 грн. Прокат - 30 -70 грн. ВЕЛИКОБЕРЕЗНЯНСЬКА СЛУЖБА АРС-ТАКСІ - Главная страница сайт таксі якщо комусь необхідно, орієнтовно ціна - 15-20 грн. з березному на гору |
Доброго ранку Вам.
Я щойно приїхав з гори -з пятої ранку ратрачимо схил .Сніжку - сантиметрів 45. Продовжує падати.Сніг трохи мокрий , так що утрамбовується добре. Тепер починаємо розчищувати дорогу та місце для стоянки. Дорога рівненька, доізд до підйомника простий: хто іздив на змагання з мотокросу , той буде знати як їхати . Для тих хто не був у Термачові розказую: по дорозі з Ужгороду заїхавши у Великий Березний не рухаєтеся по головній в сторону залізничного вокзалу , а біля магазину АВС (Пеняка - Пінчія) їдете прямо близько 1 км. в сторону вузького мосту на с. Забрідь ( є вказівник) , а потім за єдиною , рожевою, двоповерховою хатою робите поворот направо , через міст прямо в Термачув. Машину на стоянку, лижі в руки і за кілька метрів підйомник. Схил широкий , підходить для тих , хто добре катається і не дуже. А для дітей буде справжня казка. Для них є у прокаті лижі по розмірах на вибір. Про каву, чай, гаряче вино - мовчу.:wink: 0954841508 Богдан. |
Цитата:
|
Цитата:
Про сьогоднішній день відпишуся пізніше. |
У темі 5 додатків
Не можу нич написати про сьогоднішній день тому, що сьогодні був день дитини та жінки, але булу класно жінка накаталася і довольна, і я з малов "накатався" і мала довольна, Богданові спс. за підготовку склона, ранком будемо
|
Цитата:
Нічого! Скоро і до вас доберемося! |
Погода сьогодні була пречудова. Сонечко гріло , сніг укатаний, вино гаряче...Одним словом КАЙФ !:good:
Дорога добра, стоянка є. Міст через річку Уж почистили до бетону. Прогнози погоди не обіцяють сніг. А так хочеться. |
Цитата:
|
Був . Тричі зїхав. Чудово.
Добавлено через 9 минут Їду знову. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:53. |