![]() |
У темі 5 додатків
Не можу нич написати про сьогоднішній день тому, що сьогодні був день дитини та жінки, але булу класно жінка накаталася і довольна, і я з малов "накатався" і мала довольна, Богданові спс. за підготовку склона, ранком будемо
|
Цитата:
Нічого! Скоро і до вас доберемося! |
Погода сьогодні була пречудова. Сонечко гріло , сніг укатаний, вино гаряче...Одним словом КАЙФ !:good:
Дорога добра, стоянка є. Міст через річку Уж почистили до бетону. Прогнози погоди не обіцяють сніг. А так хочеться. |
Цитата:
|
Був . Тричі зїхав. Чудово.
Добавлено через 9 минут Їду знову. |
А чи є у Вас скіпасс і яка ціна? Може завтра будемо їхати туди, ще не рішили є щонайменше 3 варіанта. Дякую!
|
Абонемент на цілий день не передбачений(поки що).
Ціни: 1 підйом - 10 грн. ,5 підйомів -35 грн , 10 підйомів 50 грн. Прокат - 30 -70 грн. На даний момент йде сніг такшо приїзжайте, Тількишо переговорив із "шефом" горки АКЦІЯ - 15 підйомів 70 грн. це майже на цілий день катання, в прокаті все що необхідне для катання всіх розмірів, попередньо можна замовити перекусити (шашлик і т.д.) телефон для довідок: 0954841508 Богдан. Режим роботи з 9:00 - 17:00, |
Доброго вечора Вам !
Три дні не писав бо комп був на ремонті. По цінах- прокат: дитячі до 33 розм.- 20 грн. комплект 33 38 розміри - 50 грн. 39-45 розміри - 70 грн. Ціни: 1 підйом - 10 грн. ,5 підйомів -35 грн , 10 підйомів- 50 грн., 15 підйомів -7о грн.(будні дні).На вихідних міняється ціна 10 - ти підйомів- 60 грн. та 15 ти підйомів - 80 грн. У неділю можливо спробуємо денний абонемент - 100 грн. Із харчів- гарячі напої , бутерброди ,хот-дог, у неділю шашлики та бограч. Доізд добрий , стоянка чиста. Слідкуйте за рекламними банерами у В.Березному. Будуть питання - дзвоніть. |
Доброго вечора.
День сьогодні для відпочинку був чудовий. Було багато сімей з дітьми , яких поставили на лижі. Схил для катання чудовий. Кухня пропонувала шашлик та бограч плюс напитки. На прокаті лиж вистачало всім. Поломок не було. Але розказувати одне , а побачити інше. Приїжджайте і відпочивайте. |
Рекламка про нас звучить на Версія -радіо 101.6. Кататися на горі - одне задоволення.
Знизили ціну на прокат підросткових лиж (33-35 розміри) до 35.00 грн. за комплект. |
Підскажіть, будь-ласка, про варіанти економного житла. І наскільки це далеко від В. Березного? На автомобільних картах я не знайшла Термачува.
|
Цитата:
|
Даю координати двох обєктів -
Садиба "Улич" , 2.5 км. до підйомника. Тел. власника Владислава Васильовича 0501407611. Таксі 10 грн. Гостьовий дім "Межи потоками". Мокрянин Анжелика Мобiльный: 050 160 06 08 E-mail: anzhelkamkrjanin@rambler.ru Більше інформації знайдете в інтернеті Підйомник працює з 9.00 до 18.00. (поки світловий день). |
не дуже зрозумім де повертати з головної дороги в Березному , але думаю розберусь.
Питання: підїзна дорога для автобуса прохідна? |
У Березному треба іхати весь час прямо,про що інформують банери( один при вїзді у Березний біля заправки WOC , другий через 2.0 км. на розі будинку). Про поворот направо буде інформувати вказівник.
Питання: підїзна дорога для автобуса прохідна? Автобус типу Ікарус до підйомника не доїде. Мікрикам їхати так , як я описав вище. Заїдете прямо на безплатну стоянку. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:29. |