![]() |
Был сегодня с семьей на склоне,предпринемал очередную попытку поставить отпрыска на лыжи,но видно еще все таки ему рано,хотя вроде бы и пора.Понравилось-близко к Ужгороду,приветливый персонал,цена,считаю идеальная горка для обучения и начинающих(вторая половина),Уклин-дальше в два раза(по расстоянию),и немного круче,отсутствие какой-либо очереди,респект Богдану за инфу по всему.Не понравилось:как мне,так и моей любимой-Это верх,бугры,трава.Но это лучше чем камни,и можна списать на малое количество снега,т. е. администрация реально здесь не причем.Я итак считаю что МАЛАДЦЫ,стараются что-то делать(не все же профи катаются,где-то надо и обучатся) ,а близость к Ужгороду свое сделает. Посмотрю как малой дальше себя будет вести,и наличие снега на склоне,и думаю что еще раз обязательно приеду на учебу
|
Зауваження прийняте- бугри вирівняємо.
|
2 Skodavod
И меня с собой зацепи. Поучимся вместе.
Лёша, пользуйся интервалами (клавиша пробел - длинная такая:D). |
Підйомник сьогодні не включали. Сніг на схилі тримається. Чекаємо маленький мінус - і вперед.
|
Нарешті мінус на дворі. Схил добре переніс відлигу , неприємностей ,типу каміння ,нема. Вночі падав та зранку паде сніжок. Працювати будемо.
|
У темі 4 додатків
Так вот... Лучше один раз увидеть, чем 10 раз прочесть на форуме.
Как и обещал, несколькими постами рание, сегодня побывали у Вас в гостях. Способствовали этому свершившемуся факту - праздник, отличное настроение, желание подышать свежим воздухом и приятная компания Так случилось, что я жил, созревал и учился кататся на лыжах на Межгорщине и Раховщине. Из пяти лет жизни в Ужгороде первые три по привычке ездил кататся на Драгобрат и в Богдан. И только последние два года начал разведку месных подьемников. Первым номером была конечно Красия, а дальше ради собственного развития стараюсь побывать везде, где еще небыл. Начну с плюсов. + Горка реально лучше чем в Новоселице, хотя немного короче. Широкая. Хороше отратраченая. Ухоженая и без камней. (о теххарактеристиках горы писать не буду, так как есть подробный пост от Дена в этой ветке.) + отсутствие толпы народа на склоне (ширина позволяет) + шикарный выкат + Отличный вариант для начинающих. + Буфет с отличным глинтвейном. + Прокат снаряжения. + Огромный потенциал развития. + По спидометру от Ужгорода дальше Новоселицы где то на 12км. + Удобный подьезд легковой неподготовленой машиной практически под подьемник. + Парковка. + Радушие хозяев. из пожеланий: Хотелось бы чего то на подобии колыбы где некатающиеся могли бы погрется или еще лучше панорамный бар на верху горы (а-ля Буковель) Места там навалом. Минусов не наблюдалось. |
Доброго ранку Вам.
Сьогодні на термометрі -3, а це говорить про те , що ми сьогодні працюємо. Чекаємо на Вас і на нових відпочиваючих. |
Вчора повертались з Красії і заскочили на Термачув. Все ж таки зумів заблудитись. Проїхав до центра В. Березного до плаката, з’їхав з головної повернув за баром «Ту стуй», і це я ще в бар не заходив:) , на право (де була дорога прогрейдерована) і заїхав в тупік. Хоча місцеві спочатку сказали що я правильно їду:(. Розвернувся, спитав у других, показали правильну дорогу. Проїхав цікавий міст, а далі справа техніки. Зробили по два спуска( один білет на 5 спусків на 3-х чоловік дешево і зручно). Далі хотів описати про відчуття, але Voyager мене випередив. Згоден з ним на всі 100%. Горка дійсно клас для відпочинку і навчання катання.. Все рядом. Навіси з столами і мангалами ідеальне місце для проведення корпоративних вікендів, сімейних пікніків, коли не всі катаються на лижах. Поки готується шашличок навіть людина яка не стояла на лижах попробує спуститись з гори. Для тих хто катається не поганий крутий верх і спокійний, широчезний викат. Я був перший раз , але думаю не останній.:good:
|
Приїхав із гори.
Лижників було небагато, черг не було , і я собі дозволив покататися. Не хочу перехвалити стан схилу (хай хвалять або критикують відпочиваючі) , але я отримав купу задоволення. На горі ніщо про відлигу не нагадує, тверда , укатана основа , але не лід , по боках є свіжий сніжок, лижі скользять супер. Шкода , що із пятниці прогнозують дощі. Але сьогодні лише понеділок, а до пятниці ще три дні... Добавлено через 4 минуты + По спидометру от Ужгорода дальше Новоселицы где то на 12км. Якщо бути точнішим то 8 км. |
У темі 6 додатків
Парочка свіжих фото. Подяка Богдану за підготовку горки. Діти і батьки довольні капец.
І Вася в кадрик попав |
Я як вебкамера:agree:- температура -3 , випало кілька см. снігу.:ok:
|
Проїхав до центра В. Березного до плаката, з’їхав з головної повернув за баром «Ту стуй», і це я ще в бар не заходив:) , на право (де була дорога прогрейдерована) і заїхав в тупік.
Біля бару "Тустань" не треба звертати , а продовжувати їхати прямо до настувного вказівника. Все рядом. Навіси з столами і мангалами ідеальне місце для проведення корпоративних вікендів, сімейних пікніків, коли не всі катаються на лижах. Поки готується шашличок навіть людина яка не стояла на лижах попробує спуститись з гори. Дійсно, у нас замовляють альтанки для пікніків , можлива послуга повара(бограч , шашлики...) 0954841508 Богдан |
З ранку потягнуло на лірику.
Мороз и солнце; день чудесный! Еще ты дремлешь, друг прелестный- Пора, красавица, проснись:... (Александр Сергеевич Пушкин «Зимнее утро»). І не лише"красавицы", а й представники сильної статі. На дворі -8 , пробивається із-за хмар сонечко, день обіцяє бути теплим , а катання захоплюючим. p.s. З пятниці прогнозують погіршення погоди - дощі. |
День пройшов добре. Правда температура з -10 градусів ( вранці) , після обіду піднялася до +4. Сніг став важчим , проте схил був у достатньо доброму стані( половина верху - цілина). Завтра , якщо з ранку буде мінус , працювати будемо , а наступні дні будемо спостерігати за погодою.
|
Працюємо. 0954841508
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:09. |