![]() |
Stump, ясно що не варто. Хіба брати шорти і бризговики на ноги бо таляпає. Мене особисто катання при 0 і вище абсолютно не пре. Так що чекаємо як мінімум кінця січня (згідно гісметео), хоча хто його зна...
|
Есть какая инфа по ситуации со снегом?
|
завтра комплекс буде працювати. сніг ще суцільно вкриває трасу, але дуже мокрий і важкий, як пісок. кататись дуже важко. задоволення мало. в прогнозі завтра дощ, що взагалі погіршить ситуацію. післязавтра напевно закриють до морозів.
|
Plaj
Цитата:
|
Цитата:
Есть МегаГ на парковке:D, причём орки паркуют в самое дальнее и глубокое Г:agree: OrcLand меняется, но не в лучшую сторону: - отдельный абон (220 грн.:shock:) на бугель, отдельный на кресло - "ставил" друзей на лыжи - НЕ МОНА! Служба безпеки, однако, лицензия, заявление и т.д. Уехал с ребятами наверх... - музыка - орки любят украинский отстой, в Украине же есть классная музыка, почему не она? "+" - таки можно катнуть - горка будет работать, сколько - не ясно |
Якщо знаєте, що краще зробити, прийти і показати, що ви можете зробити.
Ви хороший, але тільки, щоб засудити. :skiing: Снігу достатньо і центр працює щасливо i без тебе. |
Цитата:
Якщо знаєте, що краще зробити, прийДІТЬ і показаЖІТЬ, що ви можете зробити. Як мені пояснили, це приватна власність, жодні поради недоречні. А на питання: "Максимум, це ви можете попросити залишити межі території?" Отримав нечітку відповіть, що це не максимум і є служба охорони. Про що тут мова??? 2. Я описав побачене, там є й "+". Уважніше. Курорт не поганий, обставини. Я не хороший, а реаліст. 3. Всі центри щасливо працюють без мене, аксіома.:) Поки нейтральні речення так на ВИ, як виказування кінцевої думки - так на ТИ:No: До речі, ОТКУДА - SLOVAK, slovak to je štátna príslušnosť alebo národnosť. Slovakia - країна. Сорри за оффтоп. Не мог сдержаться. |
Простите что перебиваю:)
"ставил" друзей на лыжи - НЕ МОНА! Это означает что учить своих друзей- родственников нельзя? Или я не правильно поняла? Или нельзя зарабатывать на обучении без лицензии? Ведь это разные вещи,на мой взгляд. И не ссортесь:acute:,давайте жить дружно:ok:? |
Цитата:
Правила Центрa для всех :snezhok: |
Скидик, ты ответить можешь на вопрос или нет? Взял на себя обязательства выгребать на Нашем Форуме за Плай, так вперёд.
|
Plaj
Господь администратора. Я пишу только для себя ...
Добавлено через 4 минуты Но что мне не нравится, что вы удалите мой ответ...:pardon: Добавлено через 13 минут Я до сих пор ничего плохо o Украине не писал... |
Иду-ка я в монастырь схожу. Тут мозга можно лишиться ненароком...
|
Цитата:
Я ссориться?!:D Излагаю мнение. |
Цитата:
|
Цитата:
Чи можливо виставляти свої вішки, які умови? Затримка абона 7 хв., багато людей катають парами на один абон просто передаючи його на очах бугельників. Це не конфліктно? Як довго планується робота ГК Плай при теперішніх умовах? Дякую. Чому питаю. Приїхало нас 14 чол., незадоволених тим, чи іншим виявилось 14 чол. Думаю, де-хто і сам відпишеться. В результаті, сьогодні та завтра поїздки на інший курорт. P.S. Радий, що в ГК Плай таки є адекватні люди. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:25. |