![]() |
Сокільське
Кому що відомо про дане місце на Івано-Франківщині?
|
А що відомо Вам?:mosking:
|
Сокільське — село в Україні, Юр'ївському районі Дніпропетровської області.:wink:СокільськеКраїна Україна
Область Дніпропетровська Район/міськрада Юр'ївський Рада Олексіївська сільська рада Картка на сайті ВР Сокільське Основні дані Населення 167 Поштовий індекс 51311 Телефонний код +380 5635 Географічні дані Географічні координати 48°54′0″ пн. ш. 35°59′10″ сх. д. Місцева влада Адреса ради 51311, с. Олексіївка вул. Травнева, 14 |
Цитата:
Сокільське - Пошук Google |
якийсь, мягко сказати незрозумілий сайт, без карти, без телефонів. Єдине що побачив екстремального - параплан.
Тому і мінус поставив. :beee: |
ну і як це сокільське пов"язане з лижами? Нічого нема. Підйомника нема. Думаю що тема недоречна
|
2Альбертович: погано шукалы...
Я найшов на тому сайті такий от список: -стрільба з лука -пневмотир -дартс -пейнтбол -парапланеризм -альпінізм -драйв на бричці -гірські лижі -сноуборди -сноутюби -ковзани Отут: Адреналінове задоволення в „Маєтку” Хоча інфи дійсно недостатньо.. Ось що написано в їхньому прайсі: -Гірські лижі від 100 грн./день -Сноуборд від 100 грн./день -Сноутюби від 100 грн./день |
а витяги? а карта схилів?
Я думаю що це прихована реклама, доречі мудро придумано, але завершення нема. Якби сайт був інформаційни то було б краще. А так, просто відволікає від ..... за поставлений мінус не шкодую :) |
Цитата:
|
Ото я допоміг людині, якась дискусійна тема:)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:55. |