Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Воеводино, Закарпатье (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/9233-voevodino-zakarpate.html)

Voyager 18.01.2012 20:04

Стреляют, ратрачат. Говорят в пятницу запустят по полной программе.
А подьемником пушкарей тягают наверх для контроля.

Y.O.P. 27.01.2012 21:45

Хочу в суботу вивезти сімейство в Воєводино.Хто володіє інформацією як там буде завтра?

Voyager 27.01.2012 22:01

Цитата:

Коментар від scalpel (Коментар 152810)
Хочу в суботу вивезти сімейство в Воєводино.Хто володіє інформацією як там буде завтра?

Мабуть тільки Господь Бог :-)

Вебкамера тут
Вибрати "САМ3"

Тренував там дружину в середу. П'ятий раз в житті на лижах, зробила десь 20 спусків.

Було класно! Тарифи - кілька постів вище.

Завтра там буду сам по роботі, вечором відпишуся, але тебе це не рятує.

desantnikd6 28.01.2012 11:15

Незнаю чому ,але знайомий дав там 60 грн за цілий день катання...

Y.O.P. 28.01.2012 16:13

Був сьогодні в Воєводино з сімєю.Погода - супер,каталка - супер.Оптимальне місе для сімейного зимового відпочинку.Побажання для власників поставити зі сторони Ужгорода вказівник повороту,бо я проїхав майже все село і вертався назад!

MIC 28.01.2012 18:41

Цитата:

Коментар від scalpel (Коментар 152930)
..Побажання для власників поставити зі сторони Ужгорода вказівник повороту,бо я проїхав майже все село і вертався назад!

Дуже би доречно, і даже зі сторони Поляни/Сваляви. Там і літом можна промахнутися. Та навряд хтось з Воєводино прочитає твоє побажання.

А також своє побажання по вебкамері (вже висказував раніше). Ракурс би поміняти, щоб більше схил було видно, тобто лівіше на 10-15 градусів.

Voyager 31.01.2012 21:31

Вказівники там є. І з однієї і з другої сторони. Причому вказівник я бачив і в поляні на повороті на перевал роки 2 тому. Зараз я не в курсі.

Вебкамера (онлайн відео) переїхала на офіційний сайт Тиць тут

Ракурс визначає замовник. в будні дні на гірці катається 5-10 чоловік. Він хоче бачити масовку, яку дає навчальна гірка.

Voyager 14.12.2012 16:11

Вебкамера (онлайн відео) сменила адрес.

igorrr 14.12.2012 19:52

Какие расценки на этот сезон? Когда открытие?

MIC 14.12.2012 20:12

Так на їхньому сайті ціни.

griig 22.12.2012 16:52

Ужгородская альтернатива.
 
Итак, после неудачных 3-х попыток сорваться на Бук, сегодня психанул и уехал в Воеводино . Всего 43 км от города.

Администрация Воеводино! Я к ВАМ обращаюсь. Вам, респект м уважуха. Сделать на 500х метрах почти Буковель, это еще нужно умудриться. Склон подготовлен просто супер. Из 700 общей длины работает только 500. Но эти 500 просто бомба! Ни камешка, ничего!
Около 2-х десятков единиц оснежения. Кому-то это даже и не снилось.

Для Ужгорода просто суперальтернатива. Если вам нужно семейно отдохнуть, поставить на лыжки жену, детей, любимых, Вы, не найдете места лучше.
Вынос мозга, я где-то час на склоне катался водиночку. И все работало. За 3 часа я укатался в хлам. Суббота! Цены на выхи не кусючие!

Новый Год – едьте и не думайте. Все будет – Супер! Развлекаловка будет обеспечена.

MIC 23.12.2012 15:55

Щось добавлю, щось заперечу, щось підкажу.
Планам покататися в неділю на Красії не призначено було збутися і щоб не киснути в Ужгороді було вирішено розім'ятися у Воєводині.
Плюси описав Гріг. Майже все так, що ні трохи нижче. До плюсів добавлю, що дуже добре сюди їхати компаніями, коли за мету ставиться не тільки катання, а також деякі інші розваги: риболовля, пікнік, відпочинок на свіжому повітрі. Тобто тоді, коли в родині або компанії не всі катаються на лижах, а хочеться відпочити разом. Дуже добре тут це можна сумістити. Одні катаються, інші прогулюються, в перервах печеться щось на вогні, або вариться в казані. Всі задоволені, всі щасливі. Як говориться, і рибку з'їсти і вівці цілі.
Деякі заперечення на попередній пост. Схил засніжений, але не Буковель. По ширині на 50% (не критично), по довжині на 50% (а це вже малувато). Тобто працююча довжина біля 300м і ніякі не 500. Але та частина що засніжена, то досить добре як для штучного снігу. Ратрачили ранком. Досить пристойно. Сьогодні неділя. З ранку і до обіду на схилі каталося не більше 15 чол. Відповідно черг ноль, ломізм не спостерігається.
На в'їзді на турбазу охоронець повідомив, що авто треба залишити на стоянці біля в'їзду і йти з усіма своїми пожитками пішки (близько 300м). Можна уявити, що буде якщо переодягатися біля авто і йти в лижних черевиках по асфальту. До речі, біля підйомника є невеликий навіс з лавками для переодягання, але сторожити речі ніхто не буде, а камери схову відсутні. Було прийнято соломоново рішення, не звертати уваги на слова охоронця, а їхати на авто прямо під підйомник і переодягатися там. Ніхто нам не заперечував потім на наші дії.
Порада. Якщо вам хтось скаже, що треба залишати машину на в'їзді, то робіть незрозуміле лице і після відкритого шлагбауму їдьте прямо до підйомника. Там є достатньо місця хоч і для 20 машин, а було сьогодні у неділю не більше 5-ти.
Другий "подарунок" чекав нас біля каси. Приїхали ми завчасно, щоб покататися з 9.00 половинку дня. Як виявилося касирша мала підійти тільки в 10.00 (так починає роботу в будні дні). Звичайно нас спочатку хотіли просто відфутболити. Але треба віддати належне адміністраторші, яка на наші аргументовані зауваження, що інформація на їх офіційному сайті, а також графік який висить на вікні каси вказують, що у вихідні початок роботи з 9.00, а не з 10.00 і вона не встояла перед такою принадною пропозицією. Підйомник включили в 9.00 і ми дуже добре покаталися, як для першого разу.
Порада друга. Якщо маєте спірні питання біля підйомника і знаєте, що праві, то кличте на вирішення питання когось із відповідального керівництва. Адміністратор не буде вішати лишню локшину на вуха і часу на вирішення питань піде менше.
Резюмую. Покаталися дуже добре, як для першого разу і в ситуації коли рядом нема де кататися. А спірні питання ніяким разом не засмутили, бо вирішилися вони розумно і оперативно, а здоровий глузд взяв верх. І це також додатковий плюсик в скарбничку персоналу.

griig 23.12.2012 16:51

MIC, Спасиб.
Я вот терзался, что я забыл. Так вот я рулетку в машине оставил, она у меня всегда с собой, не кинул в рюкзак с ботинками. Пришел, переобулся, рюкзак попросил поохранять в машинном отделении и пошел кататься. Ну ниче, в следующий раз точно рулетку возьму. :acute:

mixis 24.12.2012 00:04

Администрация Воеводино
 
Коллеги доброй ночи. Мое имя Николай. Являюсь администратором сайта Воеводино. Все Ваши просьбы и пожелания будут учитываться и передаваться к лицам принимающим решение. Сейчас все силы направлены на улучшение качества обслуживания посетителей. Благодарчик за внимание, пишите.

Julian 24.12.2012 02:13

Почитав комменты решили что будем ехать 25го или 26го. :) Нужно узнать и эту трассу.


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:23.