![]() |
Цитата:
|
Я так розумію, що це короткий попередній анонс, а має бути ще детальний - з регламентом, розкладом змагань і т.п.
За відсутності анонсів ФрірайдКапа хлопці мають шанс "засвітитись" за умови грамотного підходу і вдалої організації. п.с. таке враження, що waterboy знає трохи більше, ніж в вказано в анонсі :wink: |
вот кстати давно хотел спросить, если все так любят\и катают фирирайт на Гембе, почему б не провести какието соревы)
|
ну напевно тому що схил там дуже вже простий...якшо чесно не знаю де орги збираються проводити змагання))але участь все одно полюбому візьму=)
|
мені цікаво,як провести оцінку рівня катання, якщо приблизно одинаковий рівень на такому схилі можуть показувати чоловік 20)))
Чи це буде потипу...цього я знаю - він 1, а цього не знаю...ну то й хай буде 25)) |
Боржава SnowFest
ПОЛОЖЕНИЕ О СОРЕВНОВАНИЯХ: http://www.go-boarding.com/p/snow-fest.html
|
можливо хтось вкурсі можна буде на місці взяти на прокат біпери??і чи можна попередньо зареєструвавшись приїхати в суботу, чи приміром в п*ятницю вечором??
|
Бипера скорее всего можно будет взять на прокат. Но этот вопрос ещё уточняется. Чуть позже будет инфа.
|
Цитата:
Цитата:
В общем если не согласны - то не 3.14здите и просто не приезжайте на ивент. Вообще как человек судивший фрирайд соревы - могу сказать что с расстояния 1.5-2 км даже в бинокль хрен различишь, свой едет или не свой. К тому же обычно на участнике надета майка которая ещё сильнее его обезличивает. После посещения Пилипца крайние пару раз я понимаю что там процентов 80 знакомые или "свои" - так что всем первые места всё равно не достанутся. |
Насколько я помню, на Фрирайд Капе судьям по рации передавали номер стартовавшего участника, так что разглядывать не обязательно.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:47. |