![]() |
Тоша, я еду +1, с концертом по ходу облом, не набирается нас к сожалению достаточное кол-во, чтобы арендовать аппарат. Кроме того, у человека, который обещал привезти аппаратуру появился заказ на него как раз на 6-7 октября, поэтому пришлось отказаться от этого варианта. Вот как-то так...
|
Нмчего, устроим концерт!
У нас есть МЫ, гираты и Хрень! :girl_dance::friends::girl_dance: |
ну тада есть ЫМ и РХЕНЬ :beer: ))))
|
Буду 6 октября в 7:30, поезд 81-й :preved:
|
+ 3 (семья) Приедем 81-м поездом , 05.10. в 07.30. Обратно билеты на 07.10 , 18.26 . На Праздник труда едем впервые . Обещаем стараться!:agree: :)))
|
Буду 6.10 в 7.30 (81-ым поездом)
|
буду в количестве 1 человек.
|
Буду 6 октября в 7:30, поезд 81-й (адын):music:
|
Цитата:
Буду 05.10 і зі мною +3, або +3,5(сім`я). Якщо в машині залишиться місце - можу забрати когось з Воловця. |
Макс, якщо раптом мороз вдарить, тоді зовсім інша тематика івенту буде. ;)
P.S. Зможеш делегацію 81-го поїзда забрати з Воловця в суботу 6 жовтня в 7:30? :) Будемо вдячні. :beer: |
Цитата:
Делегацію 81 поїзда в суботу забиратимемо органызовано організовано мікроавтобусом. :agree: |
Цитата:
А то знаємо ми цих приїжджих із коньяком :friends: |
Цитата:
|
Прибуваю в Воловець 5-го в 7.30 81К потягом.
|
у мене попадалово:(. перенесли співбесіду в посольстві з 28,09 на 06,10,12. Стимшо не буду((((((((
Але якщо буде в мене знову машина (свою вчора продав) то в суботу на сабантуй обов"язково зі львова заїдем. а може й швидше якщо вдастся раненько пройти співбесіду. то тоді буде все ок, будем працювати. головне транспорт. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:24. |