![]() |
Zbishko, не переживайте, вы есть в списках, я видел)
|
Цитата:
Слава! Я тоже по этому поводу переживаю (хотя правильные люди меня в этом переубеждают), НО я взял и позвонил ещё раз в "Протест" и попросил поднять списки "иногородних" и оказалось, что бронь на Донецк (нас 5 человек) в силе! Перезвони и проверь себя в списке. И будет легче! :friends: |
А я не переживаю. Мне пообещали придумать - и я верю:friends: Ведь у каждого есть основные принципы, не подвергаемые сомненью. Иначе может разрушится весь твой мир.
avb, don`t worry, be happy!:) |
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...98760452_n.jpg До прем'єри залишилось рівно 2 тижні!!!! І в нас є дві чудові новини! Ті, хто не встиг купити квитки на фільм - не засмучуйтеся!! Зал дозволяє "розмістити" додаткову кількість глядачів по периметру, тобто, хто собі як захоче, можна і на підлозі, і на східцях, перед екраном, кому як зручно - сидіти, лежати, стояти, хех, взалежності від рамок зручності, які ви самі собі поставите. Так от, починаючи з понеділка, 4 листопада ми починаємо продавати ці "стоячі" місця. Поспішіть, зал "не гумовий", кількість людей, яка зможе зайти таким чином, обмежена, навіть зважаючи на екстремальні звички глядачів Після фінальних титрів "Into the mind", який є найграндіознішим екстремальним фільмом цього року, ми всі разом, організованими чи не зовсім, рядами, ідемо танцювати шаманські танці в клуб "L'UFT" (Коперніка 17, той же ж будинок, в якому буде показ фільму Ааа, відчуваю яка атмосфера там буде! І ніхто звідти не вийде поки ми всі дружно не нашаманимо найбільш сніжну зиму за останнє десятиліття, щоб втілити всі свої задумки на схилах гір в різних кутках Світу! |
Цитата:
Київська Мала Опера - Квитки в Києві - Замовлення квитків на концерт, в театр - Доставка - Афіша Києва - Квиток?.. За хвилину! |
Неужели не осталось свободного билетика? Очень хотелось бы попасть на премьеру:)
Добавлено через 37 минут To Neon: Подскажите, плиз, где можно приобрести эти самые билеты? |
Sam, якщо ви про львівську премєру то в магазині БельВіль (Львів, вул Чайковського 15)
|
Цитата:
|
Igorco,
Да именно! Подбирая локацию под премьеру, мы старались выйти немного за рамки стандартных кинотеатров, которые уже всем изрядно поднадоели и мне кажется что "арт-хаусность" этого места добавит колорита в просмотр этого, несомненно крутого фильма! |
Цитата:
http://extreme.com.ua/forum/events-m...tml#post230336 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:13. |