![]() |
Bukovel Sunny Days 2014
![]() Wild Legend преображается в настоящую легенду украинского фольклора, которая будет сопутствовать грядущим солнечным денькам. Настоящие казаки, горные гуцулы, украинские красавицы и национальные мотивы сплетутся в новое настроение грандиозного международного лагеря в Украине Буковель Санни Дейс "Панськи Вытрэбэньки". Теперь еще больше дней, еще больше контестов, еще больше призовых $ и еще интереснее, и богаче программа. Почувствуй себя настоящим Паном в весенние солнечные деньки Карпатской сказки! Bukovel Sunny Days 2014 teaser - YouTube |
А что в этом году только 2 дня будет идти?
|
Shura_14, c чего взял?
|
Я слышал, что 9. СБ-ВС-ВСЯ НЕДЕЛЯ-СБ-ВС
|
это ж нельзястокапить О_О
|
Просто на сайте буковеля пишут 20 - 21.03., а в прошлые годы писали весь срок - 18-24.
|
Определились с датами. Ура!
http://4pro.com.ua/uploads/posts/201...ldzkwwwwwm.jpg Бажаю нагадатии вам, що мiжнародний табiр Bukovel Sunny Days'14 на цей раз "Панськi Витрибеньки", вже (!) збирає всiх шанувальникiв зимового спорту та розваг!!! З 15 по 23 березня, а це цiлих дев'ять днiв! Будуть насиченi до краю -веселими незабутнiми враженнями Сонячних Днів! Зареєсттруйся вже зараз, та заощадь кошти! *** Ціни на пакет учасника до 1.03.2014: 9 днів – 440 грн 3 дні (на вибір) – 190 грн 1 день - 140 грн Передпродаж вже розпочато! Приходь до магазину Protest Core Shop (м.Київ, ТЦ Оліміпійський), та: •Вiзьми анкету у працiвника •Уважно та чiтко заповни її, так як на зразку, друкованими лiтерами. •Зроби оплату, обраного перiоду, готiвкою •Збережи відривний купон, та обмiняй на пакет учасника, у будь який день табору (з 15.03 по 23.03) у Буковелi, на стійці реєстрацiї біля витягу № 8. Найближчим часом запрацює онлайн платіжна система. За допомогою якої можна буде здійснити олату візи не виходячи з дому. Інформацію про це повідомимо додатково (слідкуйте за новинами) *придбати пакет учасника за цінами передпродажу буде можливо до 1 березня ** передплата поверненню не підлягае |
Кто едет? :)
|
я хочу!))
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:57. |