![]() |
після реєстрації має прийти якесь повідомлення на мило ?!?! якщо так то шо робити якщо не прийшло... ?!?!
|
Не бояцца и ждать
Всё равно по номеру регистрации мыувидим кто первый и следующие по порядку :) |
ок... чекаю.. а можна орієнтовну цифру зареєстрованих лижників?!?! шоб знати чи попадаю я +- в 100 чи ні... бо якщо так то тре готель заказувати... драг то вам не пелепець... незакажеш вчасно будеш шодня наверх з ясіні їздити :)))
|
якась додаткова інфа чи уточнення по ФФ буде ?!?!?! бо шось всі затихли... шось то дуж підозріло...
|
ФФ
Цитата:
Зайди на фрірайд.орг.уа |
та був там але нічого цікавого незнайшов... нісписку учасників... ні підтвердження реєстрації... то вже тре готель замовляти... а я незнаю чи попадаю в перших 100 зареєстрованих...
|
І я зареєструвався, а на мило ніц не приходить
|
мда... або я шось недоганяю... або все так швидко міняється... ще в вівторок питав Стаса про можливість приїзду 7го зранку...на що отримав відповідь:
Цитата:
Цитата:
|
Ехать :)
Мы ещё раз просчитали время и пришли к решению по проведению кваллификации 6 числа, т.к. в противном случае у нас не будет запаса по времени на погоду. Думаю что Хели финал очень серьёзный стимул для того чтобы пройти все отборочные туры. Ну и общение в среде единомышленников, тесты лыж и фестивальная атмосфера однозначно стоит того чтобы приехать:beer: |
драг то ванм не пилипець... житло тре замовяти за місяць... я замовив починаючи з 7 числа :( раніше німа де ночувати і німа як добратись...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:24. |