Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Events: made in Ukraine (https://extreme.com.ua/forum/57-events-made-ukraine/)
-   -   Events: FREERIDE FEST 2009 (https://extreme.com.ua/forum/events-made-ukraine/1364-freeride-fest-2009-a.html)

Neon 14.02.2009 12:03

після реєстрації має прийти якесь повідомлення на мило ?!?! якщо так то шо робити якщо не прийшло... ?!?!

StasV 14.02.2009 16:09

Не бояцца и ждать
Всё равно по номеру регистрации мыувидим кто первый и следующие по порядку :)

Neon 14.02.2009 19:05

ок... чекаю.. а можна орієнтовну цифру зареєстрованих лижників?!?! шоб знати чи попадаю я +- в 100 чи ні... бо якщо так то тре готель заказувати... драг то вам не пелепець... незакажеш вчасно будеш шодня наверх з ясіні їздити :)))

Neon 19.02.2009 18:48

якась додаткова інфа чи уточнення по ФФ буде ?!?!?! бо шось всі затихли... шось то дуж підозріло...

Pertutto 19.02.2009 20:42

ФФ

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 18813)
якась додаткова інфа чи уточнення по ФФ буде ?!?!?! бо шось всі затихли... шось то дуж підозріло...

Буде, буде.
Зайди на фрірайд.орг.уа

Neon 19.02.2009 21:11

та був там але нічого цікавого незнайшов... нісписку учасників... ні підтвердження реєстрації... то вже тре готель замовляти... а я незнаю чи попадаю в перших 100 зареєстрованих...

andreYayo 19.02.2009 23:11

І я зареєструвався, а на мило ніц не приходить

Neon 26.02.2009 17:42

мда... або я шось недоганяю... або все так швидко міняється... ще в вівторок питав Стаса про можливість приїзду 7го зранку...на що отримав відповідь:
Цитата:

реєстрація буде 6 і 7 з ранку
сьогодні вже читаю
Цитата:

Дорогие дамы фрирайдеры, а также все участники соревнований, оргкомитет фестиваля принял решение сделать Вам всем подарок на 8 марта. Таким образом все девушки (лыжи и сноуборд) допускаются к участию в соревнованиях минуя квалификацию! А также это касается участников мужчин, которые в прошлом году заняли призовые места на наших соревнованиях.

Данное решение позволит оптимизировать по времени старты квалификации для остальных участников, которые пройдут 6го марта. К сожалению перенести первые старты на 7е марта нет возможности, так как есть технические моменты и обязательно необходим один день на случай непогоды.

Все участники и участницы получать письменное уведомление по электронной почте.
Также будет рассылка подробной программы намеченных мероприятий среди всех райдеров.

Удачи друзья и хорошей подготовки к стартам!
і шо робити ?!?!?!

StasV 26.02.2009 22:55

Ехать :)
Мы ещё раз просчитали время и пришли к решению по проведению кваллификации 6 числа, т.к. в противном случае у нас не будет запаса по времени на погоду. Думаю что Хели финал очень серьёзный стимул для того чтобы пройти все отборочные туры. Ну и общение в среде единомышленников, тесты лыж и фестивальная атмосфера однозначно стоит того чтобы приехать:beer:

Neon 26.02.2009 23:00

драг то ванм не пилипець... житло тре замовяти за місяць... я замовив починаючи з 7 числа :( раніше німа де ночувати і німа як добратись...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:24.