![]() |
не придумал в какую ветку написать....
посмотрел состав первого этапа в FWT в Красной поля (стартует паралельно с нашим), :shock: Открытие Freeride World Tour в Красной Поляне состоится уже сегодня - Adrenaline.in.ua Наверное из-за совпадения по датам на нашем Cup не зарегились Закрисон и Ксавье Де Ле Рю:crazy: Одна надежда. На Junior`a :skiing: |
як пройшов перший день, які новини ??
|
У темі 9 додатків
Цитата:
На жаль, повернувся, бо мусів сьогодні вже бути у Львові. Кваліфікація відбулась, незважаючи на досить сильний пронизливий вітер (дехто трохи обморозився). Але загалом все супер. Фінал має бути цікавим. Результати і трохи фоток. |
:( джуні знову поза фіналом :(((
|
У темі 1 додатків
Цитата:
ще трохи про змагання. стартували знову по мірі готовності учасників, тобто, в порядку живої черги. дехто пішов відразу на точку старту і правильно зробив. бо ті, хто пішли спочатку на фініш (оглянути схил), піднімались трохи пізніше, а на старті зібралась черга. в результаті доводилось чекати на непоганому морозі і сильному вітрі біля години (а може й більше) часу. вітер на горі |
Ну ми вернулися))
всі живі і здорові)ну і довольні звичайно) Катеринка - намбер ван!!!!!))) - МОЛОДЧИНКА!!! Я схуд за 3 дні на 5 кг)))обкатав офігенні кулуари)зустрівся з цікавими людьми) Всім дякую за компанію)до зустрічі на 2 етапі...... П.С.знаю одне - можу їхати і краще ніж проїхав в кваліфікації ;)))) |
юра, хто виграв у чол. в лижах і снб? чи ти не памятаєш?
з форуму був також Сергій (Sera), з яким комфортно добрались туди і жили/катали 1 день, пройшов у фінал і надіюсь успішно виступив! |
з слів Катеринки Sera, попав в фінал але десь поза призами. Джуніор дискваліфікований, відчепилась лижа.
|
У темі 6 додатків
Финал состоялся! Лыжники Ивано-Франковской области лучшие! :Yahoo!:
Поздравляю моих друзей, Катю с 1-м местом :Rose: и Сашу с 3-м местом :beer: К сожалению, не сфотографировал итоговую таблицу результатов сноубордистов. |
Спасибо за фотки!
Мои самые воздушно-радужно-павдерные поздравления всем призерам и респект всем принимавшим какое-либо участие или соучастие :-) :newschool: Катеринка вапщэ рэп и рок :-) йо! |
Катеринці респект !
остальним учасникам також! |
Катя, поздравляю!!!!! Ты, наверное, на широких лыжах была, а не на тех узеньких, как в прошлом году? )) Поздравляю!!! Удачи в Ясной.
|
Цитата:
хоча на фото впізнається доскер а де решта фоток? ти ж багато знімав! катеринка - приєднуюсь до вітань! |
Фоток є багато, але пізніше - треба їх обробити, повибирати, на це потрібен час.
З сноубордистами я "проїхав" :oops:, може хтось ще фотографував, зрештою інформація повинна з'явитися і на офіційному сайті. |
Катеринка! Принимай телеграмму:
ПОЗДРАВЛЯЮ ПОБЕДОЙ ТЧК ТАК ДЕРЖАТЬ ТЧК :Rose: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:43. |