![]() |
Катеринка, вітаємо тебе!!!! ти просто молодець!!!!!!супер!!!!
|
Цитата:
звірив по фото і стартових номерах: крім Доскера (Алехин Николай, 2) в призерах Слободян Роман (1) і Лукач Олександр (3) |
Катеринка молодець!
Взагалі дівчатам респект! Піднімались і спускались на рівні з парнями не зважаючи на такі сурові умови. Часом здавалося що на трасі хлопець, а приїжає до фініша і виявляється що то дівчина. Так і на спуску Катеринки ми до кінця не були впевнені чи то вона їде, чи хлопець :) Взагалі мабудь цей етап змагань вийшов в самих важких природніх умовах і схил був дуже жорстким, для нього треба була не фрирайдна снаряга для цілини, а щось покоротше і з гострими кантами, бо більше було бетонного насту... Хоча просто покататися там було класно. В кулуарах та серед дерев там було досить багато цілини. Отримав від 2-х днів каталки на Говерлі та 1-го на Буці задоволеня на всі 100%. Тобто поїздка вдалася :) Добавлено через 15 минут :oops:Серед бордерів думав 1 місце зайняв Дёма, якось я пропустив спуск Слободяна, хоча на фіналі я їхав 1-м, тому мав можливість спостерігати спуски всіх решта. По фоткам видно що місця розподілилися як і написав Vols. Доскер класно спускався і зайняв 2-ге місце. Я лише 7-ме, є над чим працювати :boarder: Хоча як на мене, оцінювати змагання виходячи з максимальних балів за максимально складну (тобто мало проїжабельну) лінію спуску, фрирайд втрачає у видовищності, бо райдер більше стоїть, думаючи як подолати перешкоду, ніж їде... |
Поздравления победителям!
Кто знает победителей среди девушек на сноуборде? Выложил небольшую статью со своими впечатлениями о соревнованиях (Alpine.in.ua | Новости и статьи), хотелось бы отметить и победителей - знаю всех, кроме девушек на сноуборде. Спасибо! |
Катеринка, молодчага! Я дивилася відеозвіти і з минулого року. якщо ТАКЕ творила ти на вузьких лижах у минулому році. можу уявити бомбезний спуск в цьому році!!!!!!!!!!
P.S. Але й у минулому році у моєму особистому рейтингу ти зайняла впевнене перше місце!!!!!! МОЛОДЧАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Якось це не парвильно, що #32ski був дискваліфікований. В таблиці кваліфікації 2й... У кожного можуть лижі відщепитись... :No:
|
Цитата:
1. Юрош Ирина 2. Кайдаш Анна 3. Козулина Наталья (определил по стартовым номерам и результатам квалификации) |
Цитата:
|
2 nomeaning: Есть в любых соревнованиях элемент лотереи... №2 в квалификации в финале дисквалифицирован, а №1 в квалификации судя по протоколу в финале вобще не стартовал ??! :unknown:
|
Stephan в квалификации был первым... Охотно верю, видел как он ездит. Жаль, что не вышел на старт.
|
Честно говоря, не понимаю, почему некоторые участники не вышли на старт в финале? Одно дело, если что-то случилось, а другое - если они и не собирались стартовать (а отправились на Хели-ски), их место могли бы занять следующие по списку квалификации.
Были участники, которые очень хотели попасть в финал и недобрали баллов, а другие прошли и не явились - считаю это неспортивным поведением. |
Цитата:
Ну кто бы устоял перед хелли? :crazy: Я бы, - нет! |
Всім дякую за привітання- мені надзвичайно приємно !:agree:
Змагання, незважаючи на складні погодні умови, відбулись на 100 %. Величезна подяка організаторам за організацію фесту, витримку і призи! Всі молодці що приїхали, витримали такий холод і сильний вітер, покатались, натанцювались і гарно провели час. Коронна фраза фесту - «Хорошо , что ветра нет- был бы ветер было б хуже» :) лунала тоді, коли ми чекали на старті в сильний вітер і мороз. Прийду з роботи- напишу більш детільний звіт і викладу декілька фото.:wink: |
Цитата:
|
Катя, моя щирі та троха запізнілі вітання! Я завжди вірила в те, що ти одна з найкращих дівчат-фрірайдерів в Україні! Тож бажаю тобі надалі не розслаблятися, а набратися сил та спортивного азарту для того, щоб ця перемога стала лише стартом твоїх перемог у майбутньому! :Bravo::Bravo:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:43. |