Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Events: made in Ukraine (https://extreme.com.ua/forum/57-events-made-ukraine/)
-   -   Events: Freeride Cup 2010 (https://extreme.com.ua/forum/events-made-ukraine/5104-freeride-cup-2010-a.html)

Netka 25.01.2010 12:53

Катеринка, вітаємо тебе!!!! ти просто молодець!!!!!!супер!!!!

Vols 25.01.2010 13:30

Цитата:

Коментар від olavin (Коментар 53907)
... зрештою інформація повинна з'явитися і на офіційному сайті.

на оф. сайті вона буде, але тільки після того як орги все спакують, виїдуть з бази, доберуться до сайту ...

звірив по фото і стартових номерах: крім Доскера (Алехин Николай, 2) в призерах Слободян Роман (1) і Лукач Олександр (3)

Sera 25.01.2010 15:26

Катеринка молодець!
Взагалі дівчатам респект! Піднімались і спускались на рівні з парнями не зважаючи на такі сурові умови. Часом здавалося що на трасі хлопець, а приїжає до фініша і виявляється що то дівчина. Так і на спуску Катеринки ми до кінця не були впевнені чи то вона їде, чи хлопець :)
Взагалі мабудь цей етап змагань вийшов в самих важких природніх умовах і схил був дуже жорстким, для нього треба була не фрирайдна снаряга для цілини, а щось покоротше і з гострими кантами, бо більше було бетонного насту...
Хоча просто покататися там було класно. В кулуарах та серед дерев там було досить багато цілини. Отримав від 2-х днів каталки на Говерлі та 1-го на Буці задоволеня на всі 100%. Тобто поїздка вдалася :)

Добавлено через 15 минут

:oops:Серед бордерів думав 1 місце зайняв Дёма, якось я пропустив спуск Слободяна, хоча на фіналі я їхав 1-м, тому мав можливість спостерігати спуски всіх решта. По фоткам видно що місця розподілилися як і написав Vols. Доскер класно спускався і зайняв 2-ге місце. Я лише 7-ме, є над чим працювати :boarder:
Хоча як на мене, оцінювати змагання виходячи з максимальних балів за максимально складну (тобто мало проїжабельну) лінію спуску, фрирайд втрачає у видовищності, бо райдер більше стоїть, думаючи як подолати перешкоду, ніж їде...

#32ski 25.01.2010 15:31

Поздравления победителям!

Кто знает победителей среди девушек на сноуборде?

Выложил небольшую статью со своими впечатлениями о соревнованиях (Alpine.in.ua | Новости и статьи), хотелось бы отметить и победителей - знаю всех, кроме девушек на сноуборде. Спасибо!

Зёбра 25.01.2010 15:55

Катеринка, молодчага! Я дивилася відеозвіти і з минулого року. якщо ТАКЕ творила ти на вузьких лижах у минулому році. можу уявити бомбезний спуск в цьому році!!!!!!!!!!
P.S. Але й у минулому році у моєму особистому рейтингу ти зайняла впевнене перше місце!!!!!!
МОЛОДЧАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nomeaning 25.01.2010 16:01

Якось це не парвильно, що #32ski був дискваліфікований. В таблиці кваліфікації 2й... У кожного можуть лижі відщепитись... :No:

olavin 25.01.2010 16:11

Цитата:

Коментар від #32ski (Коментар 53965)
Поздравления победителям!

Кто знает победителей среди девушек на сноуборде?

Выложил небольшую статью со своими впечатлениями о соревнованиях (Alpine.in.ua | Новости и статьи), хотелось бы отметить и победителей - знаю всех, кроме девушек на сноуборде. Спасибо!

1. Юрош Ирина
2. Кайдаш Анна
3. Козулина Наталья

(определил по стартовым номерам и результатам квалификации)

Sera 25.01.2010 16:22

Цитата:

Коментар від nomeaning (Коментар 53973)
Якось це не парвильно, що #32ski був дискваліфікований. В таблиці кваліфікації 2й... У кожного можуть лижі відщепитись... :No:

А реально він дуже класно їхав, я думав це їде переможець поки він не загубив лижі, але такі правила...

Wakerunner 25.01.2010 16:25

2 nomeaning: Есть в любых соревнованиях элемент лотереи... №2 в квалификации в финале дисквалифицирован, а №1 в квалификации судя по протоколу в финале вобще не стартовал ??! :unknown:

Pertutto 25.01.2010 16:29

Stephan в квалификации был первым... Охотно верю, видел как он ездит. Жаль, что не вышел на старт.

olavin 25.01.2010 16:46

Честно говоря, не понимаю, почему некоторые участники не вышли на старт в финале? Одно дело, если что-то случилось, а другое - если они и не собирались стартовать (а отправились на Хели-ски), их место могли бы занять следующие по списку квалификации.
Были участники, которые очень хотели попасть в финал и недобрали баллов, а другие прошли и не явились - считаю это неспортивным поведением.

Pertutto 25.01.2010 16:52

Цитата:

Коментар від olavin (Коментар 53986)
Честно говоря, не понимаю, почему некоторые участники не вышли на старт в финале? Одно дело, если что-то случилось, а другое - если они и не собирались стартовать (а отправились на Хели-ски), их место могли бы занять следующие по списку квалификации.
Были участники, которые очень хотели попасть в финал и недобрали баллов, а другие прошли и не явились - считаю это неспортивным поведением.

это тщательно спланированная провокация организаторов:crazy: убрать потенциально сильных райдеров.

Ну кто бы устоял перед хелли? :crazy:
Я бы, - нет!

Katerynka 25.01.2010 17:16

Всім дякую за привітання- мені надзвичайно приємно !:agree:

Змагання, незважаючи на складні погодні умови, відбулись на 100 %.

Величезна подяка організаторам за організацію фесту, витримку і призи!

Всі молодці що приїхали, витримали такий холод і сильний вітер, покатались, натанцювались і гарно провели час.

Коронна фраза фесту - «Хорошо , что ветра нет- был бы ветер было б хуже» :) лунала тоді, коли ми чекали на старті в сильний вітер і мороз.
Прийду з роботи- напишу більш детільний звіт і викладу декілька фото.:wink:

Vols 25.01.2010 17:28

Цитата:

Коментар від Sera (Коментар 53959)
... Я лише 7-ме, є над чим працювати...

треба це виправити на наступних етапах :wink:

Jolie 25.01.2010 18:56

Катя, моя щирі та троха запізнілі вітання! Я завжди вірила в те, що ти одна з найкращих дівчат-фрірайдерів в Україні! Тож бажаю тобі надалі не розслаблятися, а набратися сил та спортивного азарту для того, щоб ця перемога стала лише стартом твоїх перемог у майбутньому! :Bravo::Bravo:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:43.