Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Events: made in Ukraine (https://extreme.com.ua/forum/57-events-made-ukraine/)
-   -   Events: Freeride Cup 2010 (https://extreme.com.ua/forum/events-made-ukraine/5104-freeride-cup-2010-a.html)

jurabike 25.01.2010 08:08

Катеринці респект !
остальним учасникам також!

irorere 25.01.2010 09:29

Катя, поздравляю!!!!! Ты, наверное, на широких лыжах была, а не на тех узеньких, как в прошлом году? )) Поздравляю!!! Удачи в Ясной.

Vols 25.01.2010 10:35

Цитата:

Коментар від olavin (Коментар 53859)
К сожалению, не сфотографировал итоговую таблицу результатов сноубордистов.

а от за це "незачет" :nea:
хоча на фото впізнається доскер
а де решта фоток? ти ж багато знімав!

катеринка - приєднуюсь до вітань!

olavin 25.01.2010 11:32

Фоток є багато, але пізніше - треба їх обробити, повибирати, на це потрібен час.
З сноубордистами я "проїхав" :oops:, може хтось ще фотографував, зрештою інформація повинна з'явитися і на офіційному сайті.

mopo3 25.01.2010 11:55

Катеринка! Принимай телеграмму:
ПОЗДРАВЛЯЮ ПОБЕДОЙ ТЧК ТАК ДЕРЖАТЬ ТЧК
:Rose:

Netka 25.01.2010 12:53

Катеринка, вітаємо тебе!!!! ти просто молодець!!!!!!супер!!!!

Vols 25.01.2010 13:30

Цитата:

Коментар від olavin (Коментар 53907)
... зрештою інформація повинна з'явитися і на офіційному сайті.

на оф. сайті вона буде, але тільки після того як орги все спакують, виїдуть з бази, доберуться до сайту ...

звірив по фото і стартових номерах: крім Доскера (Алехин Николай, 2) в призерах Слободян Роман (1) і Лукач Олександр (3)

Sera 25.01.2010 15:26

Катеринка молодець!
Взагалі дівчатам респект! Піднімались і спускались на рівні з парнями не зважаючи на такі сурові умови. Часом здавалося що на трасі хлопець, а приїжає до фініша і виявляється що то дівчина. Так і на спуску Катеринки ми до кінця не були впевнені чи то вона їде, чи хлопець :)
Взагалі мабудь цей етап змагань вийшов в самих важких природніх умовах і схил був дуже жорстким, для нього треба була не фрирайдна снаряга для цілини, а щось покоротше і з гострими кантами, бо більше було бетонного насту...
Хоча просто покататися там було класно. В кулуарах та серед дерев там було досить багато цілини. Отримав від 2-х днів каталки на Говерлі та 1-го на Буці задоволеня на всі 100%. Тобто поїздка вдалася :)

Добавлено через 15 минут

:oops:Серед бордерів думав 1 місце зайняв Дёма, якось я пропустив спуск Слободяна, хоча на фіналі я їхав 1-м, тому мав можливість спостерігати спуски всіх решта. По фоткам видно що місця розподілилися як і написав Vols. Доскер класно спускався і зайняв 2-ге місце. Я лише 7-ме, є над чим працювати :boarder:
Хоча як на мене, оцінювати змагання виходячи з максимальних балів за максимально складну (тобто мало проїжабельну) лінію спуску, фрирайд втрачає у видовищності, бо райдер більше стоїть, думаючи як подолати перешкоду, ніж їде...

#32ski 25.01.2010 15:31

Поздравления победителям!

Кто знает победителей среди девушек на сноуборде?

Выложил небольшую статью со своими впечатлениями о соревнованиях (Alpine.in.ua | Новости и статьи), хотелось бы отметить и победителей - знаю всех, кроме девушек на сноуборде. Спасибо!

Зёбра 25.01.2010 15:55

Катеринка, молодчага! Я дивилася відеозвіти і з минулого року. якщо ТАКЕ творила ти на вузьких лижах у минулому році. можу уявити бомбезний спуск в цьому році!!!!!!!!!!
P.S. Але й у минулому році у моєму особистому рейтингу ти зайняла впевнене перше місце!!!!!!
МОЛОДЧАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:49.