![]() |
Думал в личку, но передумал :)
Где оставлять машины? Так, чтобы точно их найти не вскрытыми. |
Цитата:
|
платна парковка на Валовій,
Акамулятор, автомобільний мафон з ЮСБ, колонки від центра Самсунг, і задня панель з трьох полосими гучномовцями. Якщо треба ... |
Цитата:
|
Уотер, зачем тебе музло ваще? Ты чо слушаешь?
|
Цитата:
Цитата:
на 10:00 можу підвезти на скейт парк, аитання ХТО мені то все добро привезе в неділю-понеділок. Це все добро зніму з запасної капєйки, і хтілось БИ, щоб вона на запасв стояла в комплеті. |
1. Мы в скейтпарке с 11:00.
2. Ви до скольки с нами будете? Сможете в конце каталки сами и забрать. На ВС звук не нужен. |
Только что разговаривал с львовским роллером-аборигеном:friends:, от него получил такую инфу по спотам.
Пам'ятник Данилу Галицькому: действительно интересное место, но милиция мего-активна, сгоняют, могут забрать. Посмотрим на месте. Пам'ятник Івану Франку: все спокойно, норм. и покатать и попрыгать. Пам'ятник Степану Бандері: постоянное дежурство старжей правопорядка. Скорее всего, исключаем из списка. Парк культури ім. Б.Хмельницького: все катабельно. Монумент славы: ими не обкатан. Посмотрим на месте. |
І так, з часом і місцем зустрічі виначилися:good:. Було би добре, щоб львів"яни підтягнулися на годинку 10-10:30 і щоб можна було достойно зустріти наших гостей:wink:. Акумулятори до фотіка заряджені, запасні в сумочці, папарацці готовий до роботи:mosking:.
|
ну на 10.30 то на 10.30. Буду. Фотік також готовий. Будем зустрічати :preved:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:52. |