![]() |
Lemberg Inline session
![]() Ну то як, вам сподобалося на Ungvar Inline session? Хтось поліз в комору, дістав свої роли. Хтось навіть із Європи приїхав? Було, правда? А ми, львів’яни, завтикали... І тепер запрошуємо вас покататися до Львова. Отож зміст - дводенний збір представників нашої роллер-тусовки у Львові. Ролики брати обов’язково! День перший (сб) - обкатуємо наш скейтпарк, опісля збираємося всією бандою на каву/чай/пиво! :beer: День другий (нд) - обкатуємо два-три стрітових споти. Їх опис та розташування тут. http://s39.radikal.ru/i085/0910/a2/dbae17332e00.jpg Ну що ж, роллер-тур extreme.com.ua продовжується! Хто приєднується? А приєднуються Кияни: - waterboy - Fenyx - CLS - wissem - Matrix_grek Ще дорогі гості з Ужгорода: - Yurez - klepakoff + Юля - Admin + Рыжик - Vredinka - Sheridan - Kashtan - Moric Представниця Одеси: - Natusik Харків: - Pilot І підтягуються Львівські: - Jolie - Kayja - Neon - Rain - Netka - Bob_Kneissl - Muadib - slown - kuma |
Завтра постараюсь взять билеты!
Хочу приехать на 2 дня. А еще постараюсь обеспечить максимальночисленный киевский роллер-десант! |
Вапрос первый: скейтпарк похож на разборную конструкцию. Он будет available for us?
Вапрос нумер два: житло? Ну и три: неужели Неон будет????? |
1) конструкція стаціонарна, знаходить там цілий рік, зимою там лижобордери зажигають, збоку стоїть афігенний бокс на якому проводилась Битва за Львів
2) шось придумаєм 3) до вашого відома неон вже декілька днів лазить помісту і шукає норм ФСК/агр споти... такшо я буду 300% навіть якщо прийдеться за вами пішки ходити. |
Неонушка, наш брат Уотер может тебе за символическую плату притащить ФСК/АГР ролы на нашу сейшн :)
|
я в пошуках... але в мене цей і наступний тиждень сплошні напряги... в четвер перед вашим приїздом в мене конференція.. і я на ній доповідаю. ну нема в мене часу полазити пошукати роли...
|
Цитата:
Я в день открытия роллер сезона курсач защитил - прям с ролами на зашиту приперся! Порешал и пошел катать! О! :beer: Цитата:
|
Ээээ а как на роллах по брущатке стритить? Пломбы не повылетают?
Неон нудняк-троеточник :) |
Цитата:
Перерывы на сходить на покушать и на мороженко рулят. Передвиаемся между точками на транспорте или пешком - смотрим город. П.С. завтра будут фотки и описание площадок |
афигеть! Идея супер!!!!! =)))))))
и чё это такие идеи мимо меня проходят? =0 мы с Неткой постараемся присутствовать, наверное на МТБ=))) а кто там что говорил про "притащить роллы"? где-то есть такая возможность, взять нормальные роллы на прокат? я не особо катец на роликах но с удовольствием попробывал бы, Нетка, думаю, тоже=) Добавлено через 1 минуту Цитата:
нам с Неткой может притащить? за символическую плату=)))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:35. |