![]() |
Klepakoff+1 :crazy: люблю Львов! Покатосим :)
|
и это, готовы принять посильное участие в организации =)))
|
Цитата:
|
Дык это :) мы без Вас просто не начнем :)
|
на площадці біля порохової вежі! Проходите дитячий майданчик і впираєтесь у скейт-парк.
|
Шановні, а хто в курсі, що там зараз діється у львівському критому скейт-парку, він зараз працює? Взимку десь читала, що він знаходиться на "Знесінні" (вул. Довбуша, 24), вхід був вроді 7 грн. Місцеве ТБ показувало репортажі, вроді він був взимку недобудованим до кінця.
Побровзала нет, знайшла ось такі ссилки: Львов. Скейт-парк У Львові відкрили критий скейт-парк - 27 Жовтня 2009 - Skateboarding в Україні У Львові відкрили перший критий скейт-парк :: "Щоденний Львів" - Головний портал Львова На «Знесінні» відкрили скейт-парк - Високий Замок Добавлено через 36 минут В шапці теми список приїжджих та усіх бажаючих місцевих пора б вже створити. Kajya, ти куди поділася? |
Цитата:
С покупкой новых могу помочь, если надумаете - решим. Передам во Львов Автолюксом. Кстати, поспрошайте Неона - он где-то нашел б.у. варианты в вашем городе. Взять в прокат - анриал. Да и такой момент, я и так буду везти с собой как минимум две пары роликов, что уже немало, а везти 3-4 пары в оба конца просто непотяну. Цитата:
Lviv one day trip on Vimeo |
ооо нічого собі! заходжу в тему, а я вже підписана на здибку))))))))))))ггг
може ми і будемо...якщо не понесе нас десь далеко за Львів)) ех, а ролики...це спогади молодості)) давненько каталась вже...має хтось ролики розмір 37? я б хоч згадала що це таке))) |
Цитата:
|
О! Кстати, вот фото двух сурових Киевских роллеров, которые час назад взяли билеты до Львова и обратно!
http://s41.radikal.ru/i092/1004/10/3a5fe24a09a1.jpg Туда: 23.04 №659, вагон 14 Назад: 25.04 №660, вагон 12 P.S.по слухам, wissem и СLS вечером тоже будут обилечены :beer: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:36. |