![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Львів’яни! Не забудьте, куди ми сьогодні йдемо!
|
Кияни вже у Львові. Забігав привітатись. Зараз підключають апаратуру і тягають лижі.:)
|
иииии а куда ми ідем ??? я щосб пропустив ? :)
|
Кучеряха потеряла в Кинопанораме маленького серенького зайчика (((
Может кто нашел.. Он мне очень дорог... |
Був вчора на львівському показі "Територии снега" - гпрний фільм , шоб "жаба задусила " перед початком сезону.
Побачив гарні , лижки, які надіюсь ще попробувати в ASS. І ще - місце проведення, к/т "Київ", навіяв ностальгію. Останній раз я в ньому був, ще при "совдепі" , коли школу прогулював. Там ще навіть зберігся совдепівський туалет:mosking:.Можна туди час від часу , як в музей заходити. Ну і ше потім :beer: добре пішло. |
Львів гостинно прийняв наших братів-сестер київських, все відбулось на Ура!
Фільм класний! Велике дякую всім, хто організував дійство! Перед сезоном подивитись такі кадри під драйвову музичку, ех! як вони розсікають пухлячок.....це було щось з чимось, тепер просто дико хочеться зими і такого м"якенького хоч півметрового пухляка! під враженнями фільму, я мабуть вперше за мою історію катання, страшенно захотіла покатати на таких жирних широченних лижках! Хоч тут і лунала якась критика на адресу Території снігу, та все ж хлопаки молодці - так зняти, такі місця, такі гори, такі покатухи, які далеко не кожному з нас під силу! Фільмєц надихнув! і тепер all I need - is SNOW-winter! = ) Дуже рада була всіх побачити і познайомитись з новими людьми ;) До зустрічі невдовзі на схилах гір! сезон вже ж от-от!:snezhok: |
А фотозвіт?
Де проходило афтепаті?:music: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:51. |