Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   WC 2019-2020 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13665-wc-2019-2020-a.html)

Джигит 06.12.2019 07:08

Не пропускаем сегодня вечером этапы
19:35 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Бивер-Крике, США. Мужчины. Супергигант. Прямая трансляция.
21:20 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Лэйк-Луиз, Канада. Женщины. Скоростной спуск. День 1. Прямая трансляция.
на Евроспорт1 :dance4:

Джигит 06.12.2019 21:24

М Одерматт :good: кто бы подумал...
Напугал вех сложным участком, а сам рискнул и :Bravo:
Женский этап пока под вопросом :pardon: Снег

Korben Dallas 06.12.2019 21:27

А є де в ютюбі глянути Євроспорт? Торік був якийсь канал, зараз не бачу його...

HappySkier 06.12.2019 21:45

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 341946)
А є де в ютюбі глянути Євроспорт? Торік був якийсь канал, зараз не бачу його...

Канал Eurosport 1 HD — смотреть онлайн прямой эфир

Додано через 7 хвилин

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 341945)
М Одерматт :good: кто бы подумал...
Напугал вех сложным участком, а сам рискнул и :Bravo:
Женский этап пока под вопросом :pardon: Снег

Одерматт - молодець, у 22 роки :good:

І Кілде гарно пройшов трасу. Явно пішла на користь зміна лиж на Аtomic ;)

HappySkier 07.12.2019 09:17

Як вам Ледецка?
Тільки тиждень назад згадував про її перемогу на Олімпіаді як про випадкову, а вона гоп - і ще раз перемогла! :good:
Приємно також, що Годжа таки підновилася після минулорічної травми. :good:
Шифрін вчора була не дуже, але все ж таки швидкісний спуск - це не її коник, хоча й тут вона також перемагала.

Dobermann 07.12.2019 10:21

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 341953)
Як вам Ледецка?
Тільки тиждень назад згадував про її перемогу на Олімпіаді як про випадкову, а вона гоп - і ще раз перемогла! :good:...

Дуже радий за Лєдецку.
Після перемог на ОІ в різних, хоч і в дечому подібних видах, я її ставлю на один рівень з найвидатнішими спортсменами сучасності. І це без перебільшень. Такі перемоги не бувають просто випадковими і це вона вчора підтвердила.

А ще мені сподобалося, що вона забила на етап по сноуборду, який зараз проходить на сосії і поїхала в Штати :D І не прогадала :good:

spitzer 07.12.2019 11:03

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 341953)
Як вам Ледецка?
Тільки тиждень назад згадував про її перемогу на Олімпіаді як про випадкову, а вона гоп - і ще раз перемогла! :good:
Приємно також, що Годжа таки підновилася після минулорічної травми. :good:
Шифрін вчора була не дуже, але все ж таки швидкісний спуск - це не її коник, хоча й тут вона також перемагала.

О буду чаще сюда заходить, уже эксперты подтянулись..

HappySkier 07.12.2019 12:28

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 341954)
Дуже радий за Лєдецку.
Після перемог на ОІ в різних, хоч і в дечому подібних видах, я її ставлю на один рівень з найвидатнішими спортсменами сучасності. І це без перебільшень. Такі перемоги не бувають просто випадковими і це вона вчора підтвердила.

Ледецка взагалі унікум - виступати на найвищому рівні одночасно і в сноуборді, і в гірських лижах, та ще стати олімпійською чемпіонкою одночасно в обох видах! :shock: :good:
Це такий рекорд, який, мабуть, ніхто не повторить! :Bravo:

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 341954)
А ще мені сподобалося, що вона забила на етап по сноуборду, який зараз проходить на сосії і поїхала в Штати :D І не прогадала :good:

:good:

HappySkier 07.12.2019 19:27

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 341956)
О буду чаще сюда заходить, уже эксперты подтянулись..

Підтримую, що сюди непогано заходити частіше, і головне писати частіше всім, хто слідкує за перебігом Кубку світу. :good:

А щодо моєї особи, то дякую за відгук, але я манією величності не страждаю і не думаю, що мене коректно називати експертом.
Я - просто лижник-любитель (сподіваюся непоганий :oops:) і просто вболівальник.

Джигит 07.12.2019 19:43

Сегодня день :skiing: Ломам - не смотреть :acute:
Сейчас на Евроспорт1 - Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Бивер-Крике, США. Мужчины. Скоростной спуск. Прямая трансляция.
21:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Лэйк-Луиз, Канада. Женщины. Скоростной спуск. День 2. Прямая трансляция.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:58.