![]() |
Не пропускаем сегодня вечером этапы
19:35 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Бивер-Крике, США. Мужчины. Супергигант. Прямая трансляция. 21:20 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Лэйк-Луиз, Канада. Женщины. Скоростной спуск. День 1. Прямая трансляция. на Евроспорт1 :dance4: |
М Одерматт :good: кто бы подумал...
Напугал вех сложным участком, а сам рискнул и :Bravo: Женский этап пока под вопросом :pardon: Снег |
А є де в ютюбі глянути Євроспорт? Торік був якийсь канал, зараз не бачу його...
|
Цитата:
Додано через 7 хвилин Цитата:
І Кілде гарно пройшов трасу. Явно пішла на користь зміна лиж на Аtomic ;) |
Як вам Ледецка?
Тільки тиждень назад згадував про її перемогу на Олімпіаді як про випадкову, а вона гоп - і ще раз перемогла! :good: Приємно також, що Годжа таки підновилася після минулорічної травми. :good: Шифрін вчора була не дуже, але все ж таки швидкісний спуск - це не її коник, хоча й тут вона також перемагала. |
Цитата:
Після перемог на ОІ в різних, хоч і в дечому подібних видах, я її ставлю на один рівень з найвидатнішими спортсменами сучасності. І це без перебільшень. Такі перемоги не бувають просто випадковими і це вона вчора підтвердила. А ще мені сподобалося, що вона забила на етап по сноуборду, який зараз проходить на сосії і поїхала в Штати :D І не прогадала :good: |
Цитата:
|
Цитата:
Це такий рекорд, який, мабуть, ніхто не повторить! :Bravo: Цитата:
|
Цитата:
А щодо моєї особи, то дякую за відгук, але я манією величності не страждаю і не думаю, що мене коректно називати експертом. Я - просто лижник-любитель (сподіваюся непоганий :oops:) і просто вболівальник. |
Сегодня день :skiing: Ломам - не смотреть :acute:
Сейчас на Евроспорт1 - Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Бивер-Крике, США. Мужчины. Скоростной спуск. Прямая трансляция. 21:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Лэйк-Луиз, Канада. Женщины. Скоростной спуск. День 2. Прямая трансляция. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:58. |