![]() |
Кубок світу WC 2020-2021
У Зьольдені, де традиційно пройде перший етап Кубку світу, випав перший гарний сніг. :good::slalom::skiing::dance4::Yahoo!::beer:
360° Livecam Rettenbachgletscher S?lden, Tirol - Webcam PANOMAX 360° |
Красота. Тем более что скоро старт сезона:good::slalom::skiing:
|
Цитата:
А сьогодні виглянуло сонечко, температура -9 градусів, погода - супер. :good: На Реттенбаху вже запустили і гондолу, і бугеля. І організатори Кубку світу вже ставлять тренувальні траси для спортсменів на синій трасі 32. :good::skiing::slalom: Webcam S?lden - Schwarze Schneid - PANOMAX 360° Але змагальну трасу ще не почали готувати. Мабуть почнуть з робочого дня. |
А робота над трасою Кубку світу вже йде повним ходом! :good:
Webcam S?lden - Schwarze Schneid - PANOMAX 360° |
Интервью с ветераном, как я за него болел, у меня на фото он, наверно самый маленький! в скросных дисциплинах 174см, говорит шо реально страшно...
Дидье Кюш: интервью |
Після того, як північно-американські етапи відмінили із-за COVID-19, почалися їх перенесення в інші місця. Але ось вже тижнів три як взагалі зник майже весь розклад. Щось кардинально переплановують. :pardon:
Таким чином, зараз розплановані тільки три перших етапи: 17-18 жовтня. Зьольден. Слалом-гігант. 17 жовтня – жінки. 18 жовтня – чоловіки. 13-14 листопада. Лех-Цюрс. Паралельний слалом. 13 листопада – жінки. 14 листопада – чоловіки. 21-22 листопада. Леві. Слалом. Трохи дивно, але обидва етапи слалома заплановані тільки для жінок. От поки-що і все. |
У темі 2 додатків
Накінець то оприлюднено офіційний календар Кубка світу у чоловіків та жінок!:good:
|
Цитата:
|
Цитата:
Але нехай хоч так буде. Бо були розмови, що взагалі нічого не буде. Сумно було б. |
Мікаела Шифрін пошкодила спину на тренуванні і пропускає стартовий етап Кубку світу у Зьольдені. :cry: Ніби не дуже сильно і швидше за все буде змагатися на наступних етапах, але зараз вже відлетіла додому на відновлення.
Венді Холденер ще місяць назад отримала невеликий перелом гомілки і скоріше всього також пропустить відкриття сезону. :cry: |
Розклад показів першого етапу Кубку світу у Зьольдені! :Yahoo!::slalom:
Євроспорт 2. Евроспорт 2 смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве hd в прямом эфире » Viks.tv Субота, 17.10.20 Повтори за минулий рік. 09:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Сезон 2019/20. Этап в Хинтерштодере, Австрия. Мужчины. Гигантский слалом. 2-я попытка. 10:05 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Сезон 2019/20. Этап в Краньска-Горе, Словения. Женщины. Гигантский слалом. 2-я попытка. І, нарешті, починається!!! 10:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Женщины. Гигантский слалом. 1-я попытка. Прямая трансляция. 13:45 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Женщины. Гигантский слалом. 2-я попытка. Прямая трансляция. Повтори 20:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Женщины. Гигантский слалом. 1-я попытка. 21:15 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Женщины. Гигантский слалом. 2-я попытка. 00:45 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Женщины. Гигантский слалом. 1-я попытка. 01:10 Новости. 01:15 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Женщины. Гигантский слалом. 2-я попытка. -------------------------------------------------------------------------------------- Неділя, 18.10.20. 11:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Мужчины. Гигантский слалом. 1-я попытка. Прямая трансляция. 14:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Мужчины. Гигантский слалом. 2-я попытка. Прямая трансляция. Повтори на Євроспорт 1 Смотреть Eurosport онлайн в прямом эфире бесплатно 02:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Мужчины. Гигантский слалом. 1-я попытка. 03:15 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Зёльдене, Австрия. Мужчины. Гигантский слалом. 2-я попытка. |
Стартовий список завтрашнього гігантського слалому у жінок
Audi FIS Ski World Cup Soelden (AUT) Венді Холденер таки вийшла на старт! :good: Та ще й має перший стартовий номер. Будемо сподіватися, що відновилася вже повністю. Дуже цікаво як покаже себе в цьому році минулорічна переможниця етапу в Зьольдені, молоде дарування, Еліс Робінсон ? |
Из первой пятнашки выстрелить может любая, а вообще делать прогноз на первый старт сезона ох и не благодарное дело. Пусть завтра победит сильнейшая
|
Підсумки стартових перегонів сезону у жінок:
1 місце. Марта Бассіно - друга перемога в кар'єрі! Почала "набирати оберти" в минулому сезоні, і, схоже, не збирається їх скидати в новому! :Bravo::good: 2 місце. Від володарки Кубку минулого сезону Федеріки Бріньйоне, звичайно, очікували гарного результату, і вона його показала! :good: 3 місце. Петра Влхова також показала очікуваний від неї гарний результат, особливо в другому заїзді! :good: Також, думаю, варто відзначити: - шосте місце у гіганті "швидкісниці" Софії Годжі; - вхід у "десятку" американки Паули Мольцан, яка стартовала із 62-м номером. - особисто мені сподобалося, з яким напором йшла по трасі Еліс Робінсон у другому заїзді, але, на жаль, схоже трохи перебрала з напором і допустила помилку. Кому ще що сподобалося? Пишіть, не лінуйтеся. :acute: |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:30. |