Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2022-2023 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/29450-kubok-svitu-wc-2022-2023-a.html)

igrus 24.01.2023 17:29

У темі 1 додатків
Вкладення 46704

і ще трохи позитиву, яки би гарні були дітки у цієї пари...
швидки та супер технічни лижники, як їх батьки.. 👍

merry_candy 24.01.2023 17:56

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 417185)
в мене є питання для знатоков Кубку, чому австрійки плетуть задніх останні роки, в чому цей феномен невдач?

Мені сьогодні дуже сподобалася інтерв'ю Юлія Швайб (12 місце). Дуже симпатична дівчинка і в очах прямо інтелект! ) Боюся наврочити, але вангую, що буде в топі

HappySkier 24.01.2023 19:00

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 417185)
в мене є питання для знатоков Кубку, чому австрійки плетуть задніх останні роки, в чому цей феномен невдач?

"останні роки" - це не правильно. Бо тільки два роки назад на чемпіонаті світу Лідсбергер була чемпіонкою у слаломі і взяла бронзу у гіганті. Та й деякі інші також непогано виступали.
Правильніше сказати - це в минулому році почався спад у провідних лижниць. А в цьому році у слаломісток пішло зовсім погано.
У швидкісниць також не супер, але все ж таки не провал і в цьому році. Он хоча б на минулому етапі в Кортіні у супергіганті Корнелія Хюттер була другою.
Після спаду минулого року австрійці поміняли тренера у команді жінок, але схоже це не допомогло, а можливо й навпаки, бо у цього тренера щось пішло не так з командою (всяке буває, а нам же ж не розкажуть). Ну й як завжди декого переслідують травми та проблеми відновлення, наприклад, Стефані Брюннер.
Може @merry_candy, якщо вона ближче до Австрії і розуміє німецьку, то щось розкаже більше?

Додано через 3 хвилини

Цитата:

Коментар від merry_candy (Коментар 417187)
Мені сьогодні дуже сподобалася інтерв'ю Юлія Швайб (12 місце). Дуже симпатична дівчинка і в очах прямо інтелект! ) Боюся наврочити, але вангую, що буде в топі

А мені ще сподобалася албанка Лара Колтурі, яка з 51-м номером вийшла на 17 місце. А їй то всього 16 років!

igrus 24.01.2023 20:59

@HappySkier , самє в слаломі та слалом гігант, останнім часом так.. ;)

merry_candy 25.01.2023 11:14

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 417188)
Може @merry_candy, якщо вона ближче до Австрії і розуміє німецьку, то щось розкаже більше?

Я поки що не ближче до Австрії, і німецьку мало розумію. Кажуть, багато незамінних спеців перейшли до Хіршера у Ван Дір працювати. Якщо в цьому проблема, то рішення очевидне - треба пересадити спортсменів на лижі Марсіка, і все буде )

Джигит 25.01.2023 15:50

Атомік сьогодні здобули золото, а у Мікі зрозуміло ;)
Гарний вийшов ГС )))
Ввечері чоловіки змагаються 18.30 ГС, будемо вболювати...

Добавлено через 2 минуты

Багато несподіванок в цьому сезоні, перші перемоги та прориви, так навіть краще 8)

HappySkier 25.01.2023 18:54

84-та перемога
19-та у GS

Shiffrin sweeps GS stage to move two away from Stenmark's overall record | Kronplatz | FIS Alpine - YouTube

Джигит 25.01.2023 20:04

84я

HappySkier 25.01.2023 20:19

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 417202)
84я

Промазав не на ту клавішу і не перевірив :pardon:
Дякую, що помітили помилку.
Вже виправив.

igrus 26.01.2023 00:44

У темі 1 додатків
Вкладення 46705
круть 👍 очечи 😎

Джигит 28.01.2023 14:41

Сьогодні все за планом вийшло ;)
А вже завтра, усі чекають на істрічну подію 8)
Поки усі складов, мотивація-дісципліна-техніка-склон-стан суперників, на стороні Мікаели!!! Але вже не слід поспішати, питання часу коли Це відбудеться!!!
Героям Слава!!!

HappySkier 28.01.2023 15:13

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 417236)
Сьогодні все за планом вийшло ;)
А вже завтра, усі чекають на істрічну подію 8)
Поки усі складов, мотивація-дісципліна-техніка-склон-стан суперників, на стороні Мікаели!!! Але вже не слід поспішати, питання часу коли Це відбудеться!!!
Героям Слава!!!

Так, ця траса для Міки підходить краще, ніж суперницям, бо вона вміє гарно накатувати на відносно похилих схилах, на відміну від майже всіх суперниць.
Тому, дійсно, є всі шанси завтра очікувати на повторення абсолютного рекорду Стенмарка. Але шанси шансами, а спорт - це спорт.
В будь-якому випадку, побажаймо їй цієї видатної перемоги завтра!

Shiffrin now one shy of Stenmark's overall record | Spindleruv Mlyn | FIS Alpine - YouTube

merry_candy 28.01.2023 16:37

А Пола Мольцан всього на п'ять сотих відстала від Міки у другій спробі. Схоже, що збирається регулярно складати їй компанію на слаломній тумбочці.

igrus 28.01.2023 16:51

Цитата:

Коментар від merry_candy (Коментар 417238)
А Пола Мольцан всього на п'ять сотих відстала від Міки у другій спробі. Схоже, що збирається регулярно складати їй компанію на слаломній тумбочці.

просто там пологий схил, того і підібралась близько..
Але майстерність техніки ніколи не програє на пологому схилі.. якщо навіть і була помарка в другий спробі... Мікаєла досконала в технічному плані, того і перемогає.. ;)

Spin 28.01.2023 17:50

Стенмарку виднее)
Stenmark full of praise for Shiffrin

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:34.