![]() |
Отже. Підведемо підсумок. Міка найкраща дівочка, я за це отримує цьомку.:girl_in_love::air_kiss::)
|
Уфф. Всі вирішили, що все, Міка розслабилася, треба ловити момент і вигравати гігант... і від надмірного прагнення посходили в першій спробі (
|
Чергові рекорди Міки:
1. Тепер кількість перемог у гігантському слаломі дорівнює 21 і належить Мікаелі. 2. Сезон офіційно завершився, відповідно, можна говорити про другий раз набрану кількість балів більше 2000. 3. Її особистий рекорд кількості балів за один сезон = 2206 балів. :Bravo::good::Rose::slalom: Mikaela Shiffrin has the final say in her record-breaking season | Soldeu | FIS Alpine - YouTube ? Mikaela SHIFFRIN gets emotional during a very special interview | Soldeu | FIS Alpine | - YouTube |
Скажу відверто. Перемоги Міки - це найприємніше, що було цієї зими, яка пройшла повз мене. Сезон у мене, так і не відбувся. :cry:
|
У темі 7 додатків
Сьогодні завершився найцікавіше, що було цієї зими, Кубок Світу сезону 2022-2023 з гірських лиж.;)
Є,є-є-є:Bravo: 88 перемога Mikaela SHIFFRIN на етапах Кубка світу:good: та 138 подіум. Володарі малих кришталевих глобусів в окремих альпійських дисциплінах вже відомі.;) Жінки: Слалом-Mikaela SHIFFRIN. Слалом гігант-Mikaela SHIFFRIN. Супер гігант-Lara GUT-BEHRAMI . Швидкісний спуск-Sofia Goggia. Чоловіки: Слалом- BRAATHEN Lucas Слалом гігант-Marco ODERMATT . Супер гігант-Marco ODERMATT . Швидкісний спуск- KILDE Aleksander Aamodt Володарями Великого кришталевого глобуса Кубка Світу сезону 2022-2023 стали::Bravo: Mikaela SHIFFRIN- 2206 очок. Marco ODERMATT- 2042 очка. З нетерпінням чекаю наступного сезону, дуже хочу, щоб ми були здорові, було мирне небо без тривог і змогли зустрітись на схилах наших Карпат, катнути разом (цього сезону так і не вийшло:() та відсвяткувати за нашу перемогу над окупантами.;) До зустрічі на лижних схилах Карпат.:friends: |
Ще один погляд на переможців Кубку світу.
Загальний залік: Мікаела Шифрін – Atomic Марко Одермат – Stöckli Слалом: Мікаела Шифрін – Atomic Лукас Браатен – Atomic Гігантський слалом: Мікаела Шифрін – Atomic Марко Одермат – Stöckli Супергігант: Лара Гут-Бехрамі – Head Марко Одермат – Stöckli Швидкісний спуск: Софія Годжа – Atomic Александер Аамодт Кілде – Atomic |
Нова велика зірка, яка зійшла над гірськолижним небосхилом, – Лукас Браатен – переможець Кубку світу 2023 у слаломі!!!
:Bravo: :good: :slalom: ? Lucas BRAATHEN | "I can't believe it" | Soldeu | FIS Alpine - YouTube P.S. До речі, класні уггі були у Браатена замість гірськолижних черевиків на церемонії нагородження ;) :good: Ну для нього це вперше, можна вибачити.:) |
Так, було цікаве закінчення сезону. Нажаль не показали нагородження великих глобусів. Дуже ржачне інтерв'ю fis, яке брав Кілде у Мікаели😁, а у Браатена новий манікюр 🤔
Чекаємо на жовтень! |
У темі 1 додатків
|
В наступному сезоні швидкісні дисципліни, а особливо швидкісний спуск, обіцяють бути найцікавішими.
Міка приймає новий виклик. US slalom champ Mikaela Shiffrin ready for new challenge - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:54. |