![]() |
Цитата:
Але однаково ми віримо в неї, нехай і за три сезони! :) |
У темі 4 додатків
Браво, Мікаела Шифрін перевершила рекорд Стенмарка:agree: та перемогла у 87-й раз на Кубку Світу, більше немає чого сказати.:Bravo::good::slalom:
|
|
У темі 1 додатків
А ось так Міку привітав Atomic :good:
Здається, вони найсправді пишаються, що вона досягла всього разом з ними :friends: |
Кілде і Годжа отримали свої заслужені глобуси за швидкісний спуск!
:Bravo::Bravo::Bravo: :skiing::skiing::skiing: ? Aleksander Aamodt KILDE | "A dream that comes true" | Soldeu | FIS Alpine - YouTube ? Sofia GOGGIA | "Four Downhill globes is something special" | Soldeu | FIS Alpine - YouTube |
Лара Гуд = СуперГудд!!! :Bravo:
Gut-Behrami wins SG to pip Curtoni for discipline title | Soldeu | FIS Alpine - YouTube Зiбралася i показала хто в СГ Сила :good: |
Марко Одерматт - володар глобусів: великого, у гігантському слаломі, а тепер і в супергіганті!
:Bravo: :good: :skiing: Odermatt closes in on record for most wins in a single season | Soldeu | FIS Alpine - YouTube ? Marco ODERMATT | "It's an epic dream to win the globe | Soldeu | FIS Alpine - YouTube |
В цьому сезоні справжній рекордопад дуже давніх рекордів.
Марко вирішив допомогти в цьому Мікаелі і побив рекорд великого Хермана Майєра (Хермінатора) кількості балів за один сезон, який тримався з 2000 року. Тепер цей рекорд належить Марко Одермату - 2042 бали! :Bravo::good::skiing::slalom: Odermatt completes a season for the ages with 13 wins and 2,042 World Cup points Soldeu | FIS Alpine - YouTube |
Цитата:
|
Цитата:
Але щодо "звичайна справа", то я трохи сумніваюся. :) Не дивився як там було дуже давно, але я пам'ятаю тільки два таких випадки до цього року: Тіна Мазе - 2414 балів у 2013 році і Мікаєла Шифрін - 2204 балів у 2019 році Ну і в цьому році Міка знову вже перевищила 2000, у неї зараз 2106 і залишається шанс завтра перекрити особистий рекорд на 2 бали. До речі, по ходу вона встановила ще один рекорд в цьому сезоні, про який я ще не чув, щоб говорили про нього. Це ж вона першою з усіх спортсменів вдруге набрала більше 2000 балів. :Bravo: Зараз я в цьому не впевнений, треба історію дивитися, але, по моєму, таких ще не було. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:54. |