Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2022-2023 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/29450-kubok-svitu-wc-2022-2023-a.html)

Джигит 28.01.2023 14:41

Сьогодні все за планом вийшло ;)
А вже завтра, усі чекають на істрічну подію 8)
Поки усі складов, мотивація-дісципліна-техніка-склон-стан суперників, на стороні Мікаели!!! Але вже не слід поспішати, питання часу коли Це відбудеться!!!
Героям Слава!!!

HappySkier 28.01.2023 15:13

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 417236)
Сьогодні все за планом вийшло ;)
А вже завтра, усі чекають на істрічну подію 8)
Поки усі складов, мотивація-дісципліна-техніка-склон-стан суперників, на стороні Мікаели!!! Але вже не слід поспішати, питання часу коли Це відбудеться!!!
Героям Слава!!!

Так, ця траса для Міки підходить краще, ніж суперницям, бо вона вміє гарно накатувати на відносно похилих схилах, на відміну від майже всіх суперниць.
Тому, дійсно, є всі шанси завтра очікувати на повторення абсолютного рекорду Стенмарка. Але шанси шансами, а спорт - це спорт.
В будь-якому випадку, побажаймо їй цієї видатної перемоги завтра!

Shiffrin now one shy of Stenmark's overall record | Spindleruv Mlyn | FIS Alpine - YouTube

merry_candy 28.01.2023 16:37

А Пола Мольцан всього на п'ять сотих відстала від Міки у другій спробі. Схоже, що збирається регулярно складати їй компанію на слаломній тумбочці.

igrus 28.01.2023 16:51

Цитата:

Коментар від merry_candy (Коментар 417238)
А Пола Мольцан всього на п'ять сотих відстала від Міки у другій спробі. Схоже, що збирається регулярно складати їй компанію на слаломній тумбочці.

просто там пологий схил, того і підібралась близько..
Але майстерність техніки ніколи не програє на пологому схилі.. якщо навіть і була помарка в другий спробі... Мікаєла досконала в технічному плані, того і перемогає.. ;)

Spin 28.01.2023 17:50

Стенмарку виднее)
Stenmark full of praise for Shiffrin

merry_candy 28.01.2023 19:15

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 417239)
просто там пологий схил, того і підібралась близько..
Але майстерність техніки ніколи не програє на пологому схилі.. якщо навіть і була помарка в другий спробі... Мікаєла досконала в технічному плані, того і перемогє.. ;)

Звісно Mікаела ніколи не програє. Навіть якщо програє, то не програє) Тому що у неї всі вчаться.

igrus 29.01.2023 02:23

@merry_candy , в мене великий телевізор в дома, я бачу як вона їде трасою дуже детально, вона радісна та щаслива, в неї напружуються тільки ти мязи, які потрібні для баласту та корекції положення шоб направляти зовнішни сили для своїх потреб бути першою..
навчитись такому неможливо, якщо цого не розумієш та не відчуваешь..
вона їде на ємоціях, на легкості.. їй не потрібен атлетізм та мощь, вона перемогає внутрішньою радістью та щасливими хвилинами життя.. 😍

HappySkier 29.01.2023 08:19

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 417244)
@merry_candy , в мене великий телевізор в дома, я бачу як вона їде трасою дуже детально, вона радісна та щаслива, в неї напружуються тільки ти мязи, які потрібні для баласту та корекції положення шоб направляти зовнішни сили для своїх потреб бути першою..
навчитись такому неможливо, якщо цого не розумієш та не відчуваешь..
вона їде на ємоціях, на легкості.. їй не потрібен атлетізм та мощь, вона перемогає внутрішньою радістью та щасливими хвилинами життя.. 😍

Так, зараз у Міки в житті все склалося чудово, і дійсно це видно по її настрою, коли вона весела навіть перед стартом, що, безперечно, призвело й до того суперового катання, яке вона зараз показує. :good:
Але, @igrus-е, Ви в цій темі зовсім недавно. Міка в такому настрої була далеко не завжди. Два роки у неї майже випали без настрою із-за причини, про яку вже не говорив тільки лінивий, але й раніше перед стартом я її веселою щось не пам’ятаю. Перед стартом, вона завжди була дуже зосереджена і досить таки напружена.
Це я до того, що якби вона завжди була в такому настрої, то мабуть ніхто б, крім неї, взагалі нічого не вигравав би, і ми б зараз дивилися не на перспективу 100 перемог, а на перспективу 200 перемог щонайменше.
Але думаю, всі щиро раді її нинішньому настрою та рекордним результатам! :Bravo: 😍

P.S.
Ну все, тепер ховайтеся. В цю тему прийшов @igrus з рентген-апаратом великим телевізором. Тепер почнеться просвічування всіх спортсменів та спортсменок і вимірювання у них розножки. ;):mosking:

igrus 29.01.2023 09:35

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 417246)
...... вимірювання у них розножки. ;):mosking:

Вкладення 46706

безкоштовні рекламні акции вже закінчились... 😇

igrus 29.01.2023 12:53

Кільде лошара!!)))
нехай візьмє пару уроків в Мікаєли.. :)))
Хто планував трасу, та чому він познущався над чоловічим SG сьогодні?))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:28.