![]() |
Зворотний відлік Мікаели: 1 !
81-ша перемога в усіх дисциплінах! :Bravo: Завтра може бути повторення рекорду Ліндсі Вонн! Mikaela SHIFFRIN - Winner - Slalom (Run 2) - Zagreb CRO - 2022 - YouTube |
Сьогодні повторення рекорду не відбудеться. Гонку відмінили. :(
|
Є повторення Мікаелою рекорду Ліндсі Вонн - 82 перемоги у Кубку світу! :Bravo::good::slalom:
Shiffrin equals Vonn with World Cup win no. 82 | Kranjska Gora | FIS Alpine - YouTube |
Може хтось не побачив ;)
FIS Alpine Ski World Cup - Men's Slalom (Run 1) - Wengen SUI - 2023 - YouTube FIS Alpine Ski World Cup - Men's Slalom (Run 2) - Wengen SUI - 2023 - YouTube У жiнок було гаряче :crazy: FIS Alpine Ski World Cup - Women's Super G - St. Anton AUT - 2023 - YouTube FIS Alpine Ski World Cup - Women's Super G 2 - St. Anton AUT - 2023 - YouTube |
Нічний спуск Ліндсі Вонн у Кіцбюелі
Lindsey Vonn Returns To Downhill For One Special Night Only In Kitzbu?hel - YouTube |
Є абсолютний рекорд королеви Мікаели - 83 перемоги у Кубку світу!
:Bravo::Bravo::Bravo: Mikaela SHIFFRIN - Winner - Giant Slalom (Run 2) - Kronplatz ITA - 2023 - YouTube Infront Sports & Media — компанія, що займається спортивним маркетингом, розташована в Цугу, Швейцарія. Компанія займається медіа та маркетинговими правами для міжнародних спортивних заходів і федерацій, а також надає спортивні послуги, такі як реклама, спонсорство та гостинність. Цікаво, а чим не сподобалася Україна швейцарському Infront Sports & Media, що він заблокував для нас це відео? |
@HappySkier, ще 4 рази переможе і обжене Стенмарка )
|
Цитата:
Королеві тільки-що нарешті вдягли справжню корону на нагородженні. :Bravo::good: Куди там тим міскам, які дифелюють по різних сценах! Жалко, не здогадався відразу прінтскрін зробити, щоб фотку викласти. Вже є відео з короною! Mikaela Shiffrin makes history with 83rd World Cup win! | Kronplatz | FIS Alpine - YouTube |
Цитата:
Королева сьогодні Лара – відрив секунда від третього місця. Я за неї теж вболіваю, Міка та Лара найкращі. Корона тут є: Mikaela Shiffrin makes history with 83rd World Cup win! | Kronplatz | FIS Alpine - YouTube :Yahoo!: Добавлено через 3 минуты поки я гуглом перекладала..) Нехай дві корони буде) |
в мене є питання для знатоков Кубку, чому австрійки плетуть задніх останні роки, в чому цей феномен невдач?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:16. |