![]() |
Всім привіт. Я українською мовою не говорю, перекладаю гуглом. Так що якщо криво переклав, я не винна)
Міка не королева, а богиня! |
Що значить сила кохання! Варто було знайти справжнє кохання і психологічна травма від смерті батька нарешті зникла. Ми знову бачимо якщо може й не таку саму Міку, але вже майже таку саму. :good: Але ж це ще тільки початок сезону!
Сьогодні була 76-та перемога в Кубках світу! :Bravo: До Ліндсі Вонн з її 82 перемогами вже зовсім небагато залишилося. Та й легендарний Інгемар Стенмарк з 86 перемогами також вже не за горами! Усього 10 перемог залишилося! :slalom::skiing: |
Щось тема захлохла. Ну це зрозуміло, бо все подивитися, мабуть, ні в кого не вийшло із-за відключень електрики. Але треба трохи написати.
Пройдусь тезово по підсумках тих етапів, про які не писали. 1. У чоловіків на американських етапах (Lake Louise, Beaver Creek)відбулися змагання з швидкісного спуску (2 етапи) та супергіганту (2 етапи), після чого вчора та сьогодні у Валь-д'Ізері відбулися гігантський слалом та слалом. Достатньо очікувано домінували тут Кілде та Одермат. У швидкісному дві перемоги одержав Кілде, а Одермат був один раз другим і один раз третім. А у супергіганті вони розійшлися в нічию: По одному разу виграли, і по одному разу опинилися вслід іншому на другому місці. :skiing: :Bravo: Таким чином, Кілде на американських етапах переграв Одермата, але в сумарному заліку це йому ще не допомогло, бо Одермат виграв ще два гігантських слаломи у Зьольдені та Валь-д'Ізері, а Кілде у Зьольдені не впорався з трасою, хоча йшов дуже добре, а у Валь-д'Ізері взагалі не став стартувати. У гігантському слаломі, як я вже писав, переміг Одермат, а сьогодні у слаломі переміг молодий норвежець Лукас Браатен :good:. Крім того, і там, і там другим був австрієць Фьоллер, який також непогано піднявся у рейтингу. :slalom: Таким чином трійка лідерів у загальному заліку така: 1. Одермат – 520 2. Кілде – 380 3. Браатен - 215 2. У жінок на американських етапах (Killington, Lake Louis) відбулися змагання з гігантського слалому та слалому (Killington), а також з швидкісного спуску (2 етапи) та супергіганту (Lake Louis), після чого, вчора та сьогодні, у Sestriere відбулися гігантський слалом та слалом. У швидкісних змаганнях у своєму репертуарі була Соф’я Годжа – дві чудових перемоги у швидкісному спуску і «перебрала вогню» на супергіганті, в результаті чого трохи збилася і опинилася на 5 місці. Тут заслуговують на відзнаку також Корін Сутер (друга та третя у швидкісному спуску і перемога у супергіганті) та Корнелія Хюттер (третя на одному з етапів швидкісного та друга у супергіганті), яка дуже гарно починає цей сезон. :good::skiing: Слаломи. :slalom: Щось з Мікаелою все ж таки все ще не так. Після двох чудових перемог у слаломі в Леві, характерні їй чистота ведення лиж, спортивний напор та найкращий фінішний накат щось трохи збиваються. :( В результаті, у слаломах вона п’ята (Killington) та друга (Sestriere), а у гігантських слаломах взагалі 13-та (Killington) та шоста (Sestriere). Але, незважаючи на це, вона все ще лідирує у загальному заліку :good:. У двох гігантських слаломах, на мою думку, сумарно найкраще показали себе Марта Бассіно (друге місце і перемога) та Сара Гектор (третє і друге місце), а виграла у Killington-і Лара Гут-Бехрамі. А у слаломі на фоні не дуже вдалого виступу Мікаели відбулися цікаві речі. У Killington-і було відразу дві переможниці з однаковим часом, які вперше в своїй кар’єрі виграли етап Кубку світу (причому при участі Мікаели і Петри). Це – Венді Холденер та Анна Свен-Ларсон. :good: Венді схоже провела супер чудову літню підготовку і знаходиться у прекрасній формі. Сьогодні Мікаела пройшла обидві траси чудово, але Венді їх пройшла ще краще і перемогла. :good: Як би ми не любили Міку, але спортивний принцип – це спортивний принцип і вони реально заслужили ці перші перемоги у своїй кар’єрі, з чим ми їх і поздоровляємо! :Bravo: Але крім лідерів, я б ще відзначив сьогоднішній прорив з 24-м стартовим номером на 4-те місце молодої шведки Ханни Аронсон Елфман. Але сам прорив то ще таке, головне як він був зроблений! Вона у другому заїзді, стартувавши 15-ю, виграла цей заїзд з відривом аж у 0.85 у Холденер! :good: Але й це ще не все. Мені якраз пощастило (світло включили раніше, ніж очікувалося) і я в прямому ефірі дивився цей заїзд. Вона пройшла трасу без применшення як Міка у часи до смерті батька (на жаль, як мені це не є неприємно, але мушу весь час це відзначати: Міка до цієї події у її житті, і Міка після цієї події). На фінішному відрізку Ханна точно летіла в стилі Міки як по рельсах ніби не було перед нею слаломних воріт.:Bravo: Трійка лідерів у жінок в загальному заліку така: 1. Мікаела Шифрін – 385 2. Венді Холденер – 366 3. Петра Влхова – 340 |
Є сьогодні у гігантському слаломі 78-ма перемога Міки!!! :good::Bravo:
77-ма перемога була у супергіганті у Сант-Моріці на минулому тижні. FIS Alpine Ski World Cup - Women's Giant Slalom (Run 2) - Semmering AUT - 2022 - YouTube |
Чергова 79-та перемога Мікаели :Bravo:
Зворотний відлік до повторення рекорду Ліндсі Вонн (82) вже добігає до кінця. Залишається 3, 2, 1. Але, думаю, Мікаелі треба орієнтуватися не на рекорд Ліндсі, і навіть не на абсолютний рекорд Стенмарка (86), а на заснування Клубу Мікаели Шифрін на 100 перемог! FIS Alpine Ski World Cup - Women's Giant Slalom 2 (Run 2) - Semmering AUT - 2022 - YouTube |
Дивимось жiночiй Сл :good:
FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom (Run 1) - Semmering AUT - 2022 - YouTube Друга спроба вже скоро :secret: |
Зворотний відлік Мікаели: 2 !
Подвійний круглий результат: 50-та перемога в слаломі! 80-та перемога в усіх дисциплінах! :Bravo: Професіонал завжди залишається професіоналом. Були якісь збої у попередніх двох слаломах та гігантах, висновки зроблені, тренувальний процес скоригований - і от результат - три перемоги поспіль: дві у гіганті, одна в слаломі! Як писала @merry_candy, Мікаела - богиня! :Bravo: Переможний заїзд: Mikaela SHIFFRIN - Winner - Slalom (Run 2) - Semmering AUT - 2022 - YouTube |
Це так. Богиня)
Я дивилася австрійську трансляцію і під час інтерв'ю після гонки Міке подарували майку з цифрою 80 та торт із цифрою 80. Міка була дуже рада. Але коли її запитали про подальші цілі, сказала, що перестала чогось хотіти 3 роки тому, і тут вона просто щоб кататися на лижах і працювати зі своєю командою... якось так. Тож до 100 перемог вона прагнути мабуть не буде. Але це не означає, що вона цього не зробить "просто катаючись на лижах") |
Цитата:
І дійсно, Паула сьогодні боролася і цілком заслуговує на друге місце. Перші два місці у США - гарний подарунос команді під ялинку. Доречі, у хлопців сьогодні також були досить цікаві змагання. Одермат у цьому сезоні просто не залишає нікому шансів. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:59. |