Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Функциональность Нашего Форума (https://extreme.com.ua/forum/84-funkcionalnost-nashego-foruma/)
-   -   Функциональность Нашего Форума (https://extreme.com.ua/forum/funkcionalnost-nashego-foruma/677-funkcionalnost-nashego-foruma.html)

Sheridan 05.08.2010 17:24

SMR, у всех разное воспитание. Не ссорьтесь, пожалуйста, ок?

Jolie 05.08.2010 18:53

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 81563)
Jolie! А по сути вопроса ответить можно?

А на счёт "матюкаться"...
Терпеть не могу ханжество. "Прое*ал" это мы, типа, не заметили, а по поводу эвфемизма "на хрена" у нас обморочное состояние?!

"Мы это типа заметили", однак якщо Ден і решта це перевели у жарт, відповідно на тому і замяли.

Напишу свою позицію, щоб всім було зрозуміло. Зрештою, є поняття культури та взаємоповаги. В нас же ні одна дівчина чи жінка у постах "нахрєна" не пише, чому чоловіки це мають вживати? Це просто неприємно читати. Це раз.

Два. У кожного своє поняття виховання і культури вживання тих чи інших фраз сленгів. Люди всі ми різні, зростали у різних умовах, у кожного свої традиції. У середовищі, у якому я виховувалася, вживання подібних слів "нахрєна", "нахуя" і т.п. вважається неспристойним; якби я вживала щось подібне до своїх батьків чи чоловіка, слово честі, це б призвело до сварки. І я думаю, я не одна така, "ханжа" на даному сайті.

Можливо, ви це назвете ханжеством, але соррі, ми з вами знаходимося на веб-ресурсі, де ведуться цивілізовані розмови на форумах і де всі один одного поважають. В реалі ми можемо спілкуватися як завгодно, у мережі ми дотримуємось правил спільноти, членами якої ми є.

To Sheridan: гадаю, пора вивішати офіційні правила поведінки для всіх учасників форуму.

To All: Давайте будемо більш толерантними один до одного! Поважайте людей, які вас читають!

Варонка 05.08.2010 19:00

Джоли, без обид, но думаю, ты преувеличиваешь. Вряд ли для тебябыло секретом до сих пор, что говорить здесь и во всем интернетике "нахрена" это ок и никак не признак отсутствия воспитания, уважения, и так далее. Не говоря о том, что это не мат и не оскорбление.

И тут на форуме вроде нет маленьких детей, чтобы фильтровать разговор соответствующим образом.

Так что тэйк ит изи.

Цитата:

В нас же ні одна дівчина чи жінка у постах "нахрєна" не пише
могу восстановить справедливость :))))))

SMR 05.08.2010 19:21

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 81573)
"Мы это типа заметили", однак якщо Ден і решта це перевели у жарт, відповідно на тому і замяли.

Напишу свою позицію, щоб всім було зрозуміло. Зрештою, є поняття культури та взаємоповаги. В нас же ні одна дівчина чи жінка у постах "нахрєна" не пише, чому чоловіки це мають вживати? Це просто неприємно читати. Це раз.

Два. У кожного своє поняття виховання і культури вживання тих чи інших фраз сленгів. Люди всі ми різні, зростали у різних умовах, у кожного свої традиції. У середовищі, у якому я виховувалася, вживання подібних слів "нахрєна", "нахуя" і т.п. вважається неспристойним; якби я вживала щось подібне до своїх батьків чи чоловіка, слово честі, це б призвело до сварки. І я думаю, я не одна така, "ханжа" на даному сайті.

Можливо, ви це назвете ханжеством, але соррі, ми з вами знаходимося на веб-ресурсі, де ведуться цивілізовані розмови на форумах і де всі один одного поважають. В реалі ми можемо спілкуватися як завгодно, у мережі ми дотримуємось правил спільноти, членами якої ми є.

To Sheridan: гадаю, пора вивішати офіційні правила поведінки для всіх учасників форуму.

To All: Давайте будемо більш толерантними один до одного! Поважайте людей, які вас читають!

Когда, в следующий раз, Вы будете спускать пар, рекомендую снимать свисток. Ханжеством я называю ханжество.

P.S. За то, что подправили свой пост (удалили свои припущення), респект. А то, получалось так, что Ваши "цивілізовані розмови" уж сильно с запашком.

Пошёл перевоспитываться! Ппц!!!

Jolie 05.08.2010 19:43

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 81577)
Когда, в следующий раз, Вы будете спускать пар, рекомендую снимать свисток. Ханжеством я называю ханжество.

P.S. За то, что подправили свой пост (удалили свои припущення), респект. А то, получалось так, что Ваши "цивілізовані розмови" уж сильно с запашком.

Пошёл перевоспитываться! Ппц!!!

Наприкінці пост я таки вирішила підкоректувати, так як перечитала його і визнала, що я трохи переборщила і викладенням своєї думки могла вас образити. Мені б цього не хотілося, так як не маю нічого ані проти вас, ані проти будь-кого на цьому форумі. Але як виявилося, було пізно.

Я визнаю, що факт зіткнення інтересів мав місце і його треба "розрулити". Обмінявшись думками, вважаю, на цьому треба зупинитись.

Якщо я вас особисто чимось образила, прошу вибачення. Іноді важко бути об"єктивним.

Sheridan 05.08.2010 19:45

Поздно, Джолл. Ушёл SMR.

KIra 05.08.2010 20:24

Джол, мне кажется, что ты не совсем права.
1. Барышни у нас иногда матерятся, по крайней мере я (в посте было хуясе, но Ден меня нагнул и стало х#ясе) .
2. Распространённое у нас хз - это ни что иное, как хуй знает и однозначно более мат чем нихрена.
3. Не путай "нихрена" с "нихера". Первое не мат, в отличии от второго.

Варонка 05.08.2010 20:28

нихера тоже не мат

Neon 07.08.2010 21:55

мб в мене якийсь гляк але моя ава в постах і насторінці настройок не відображається :(

Sheridan 07.08.2010 22:00

Перезалей. Кроме тебя попал только Уотер пока. Мы не знаем, что случилось. Пока не знаем.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:16.