Цитата:
Коментар від SMR
(Коментар 81563)
Jolie! А по сути вопроса ответить можно?
А на счёт "матюкаться"...
Терпеть не могу ханжество. "Прое*ал" это мы, типа, не заметили, а по поводу эвфемизма "на хрена" у нас обморочное состояние?!
|
"Мы это типа заметили", однак якщо Ден і решта це перевели у жарт, відповідно на тому і замяли.
Напишу свою позицію, щоб всім було зрозуміло. Зрештою, є поняття культури та взаємоповаги. В нас же ні одна дівчина чи жінка у постах "нахрєна" не пише, чому чоловіки це мають вживати? Це просто неприємно читати. Це раз.
Два. У кожного своє поняття виховання і культури вживання тих чи інших фраз сленгів. Люди всі ми різні, зростали у різних умовах, у кожного свої традиції. У середовищі, у якому я виховувалася, вживання подібних слів "нахрєна", "нахуя" і т.п. вважається неспристойним; якби я вживала щось подібне до своїх батьків чи чоловіка, слово честі, це б призвело до сварки. І я думаю, я не одна така, "ханжа" на даному сайті.
Можливо, ви це назвете ханжеством, але соррі, ми з вами знаходимося на веб-ресурсі, де ведуться цивілізовані розмови на форумах і де всі один одного поважають. В реалі ми можемо спілкуватися як завгодно, у мережі ми дотримуємось правил спільноти, членами якої ми є.
To Sheridan: гадаю, пора вивішати офіційні правила поведінки для всіх учасників форуму.
To All: Давайте будемо більш толерантними один до одного! Поважайте людей, які вас читають!
|