Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Италии (https://extreme.com.ua/forum/139-gornolyzhnye-kurorty-italii/)
-   -   Горные лыжи в Италии (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-italii/1117-gornye-lyzhi-v-italii.html)

Skyclub 02.01.2023 14:31

Така логіка теж зрозуміла. В мене інша.
Каталка з 8.30 до 17.00. Тобто починаєш катати реально з 9.00, а у 16.30 вже валиш вниз. Траси ідеальні до 12.00, деякі до 13.00. Потім вже всі або обдирають, обо наривають. Також треба перепочити та поїсти, це мінус година.
Найбільш круті та популярні траси обдирають швидше.
Тобто часу для справжнього кайфу не так вже й багато навіть у Доломітах.
Тому витрачати час на маршрутки до обіду мене особисто просто давить жаба...

Witness 02.01.2023 16:28

- для мене всі траси у Італії ( що у Доломітах / що у Вале де Аоста ) апріорі гарні ( якщо з Букою порівнювати :ROFL: ) , тому я завжди беру із собою і лижі і борд , якщо їду далеко - вдягаю лижі ... якщо до Корвари / Мармолади і назад і т.п. - вдягаю борд :agree:

... біда у тому що не випускають , я б зараз залюбки і до Капруна би поїхав :(

HappySkier 03.03.2023 20:16

Зробив черговий фільм із старих записів, щоб душу трохи відвести. Це відео знову про Селларонду, але на цей раз про Оранжеву Селларонду (Orange Sellaronda) або ж Селларонду в напрямку за годинниковою стрілкою (Clockwise Sellaronda), причому в її альтернативному варіанті (Alternative Orange Sellaronda) через дві чорних траси в районі Валь-Гардени.
Пару років назад я вже зробив серіал із 11 фільмів про окремі частини Оранжевої Селларонди, але зараз вже скомпонував все в одному відео в максимально компактному вигляді.
Сподіваюся, це моє відео також буде корисним іншим лижникам та бордистам, які збираються їхати кататися в район Селларонди в Доломітових Альпах. :friends:

Orange SellaRonda Alternative, Dolomites, Trentino, Veneto, Val Gardena, Alta Badia, Canazei, Arabba - YouTube

Jemsnixon 05.03.2023 17:48

I wanted to make a fantastic movie on Val Gardena that featured footage from Saslong because the world cup stage will be located next to Val Gardena the following year.

HappySkier 05.03.2023 18:58

Цитата:

Коментар від Jemsnixon (Коментар 417880)
I wanted to make a fantastic movie on Val Gardena that featured footage from Saslong because the world cup stage will be located next to Val Gardena the following year.

@Jemsnixon, if you want to get the best footage from Saslong in the very morning on the fresh groomed slope you definitely may want to stay in the Santa Cristina or Selva Gardena, so that you would be able to be one of the first skiers on Saslong.

Sysenko 06.03.2023 09:38

Всем привет. в связи с горнолыжным затишьем долго не заходил на форум. HappySkier, прекланяюсь перед Вашим талантом и трудолюбием. После неудачного планирования поездки в Италию (карантин для Украины) был расстроен и даже наложил вето на употребление дома Итальянской кухни. После просмотра Ваших видео, понял, что от моих санкций пострадаю только я. Вчера сидел, просматривал все видео и, мечтал, что когда нибудь, все таки, покорю эти горные вершины. Еще раз спасибо за видео.

HappySkier 06.03.2023 14:34

@Sysenko, дякую на доброму слові! Так, ображатися на Італію із-за Ковіду не треба, не має сенсу. А Доломіти однозначно варті того, щоб там покатати.👍
Так-що, ми ще обов'язково покатаємо після Перемоги і в Італії, і у Австрії, і у Франції та інших країнах. :skiing::slalom::boarder:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:05.