![]() |
У темі 1 додатків
Вчора в Татранскій Ломніці ще все працювало. Було офігєзно і зранку виглядало так
|
@Dobermann, як пишуть англійці/американці FYI (for your information).
Якщо Ви все ще там, то Вам треба ворушитися, щоб потрапити додому Коронавирус Украина - Зеленский обратился к украинцам за границей | СЕГОДНЯ |
@HappySkier, дякую за турботу!
Воно якось так співпало, що я там був кілька днів і ще до обіду четверга катався, а вже вечером був дома і лише тут дізнався, що в п’ятницю там вже нічо не працювало. Повезло... |
Якось - такось, дякуючи карантину, прийшло натхнення змонтувати відео з добровільно-примусового закриття сезону :girl_cray2:
Jasna 2020 - YouTube |
Цитата:
Якщо за файної погоди, то гріх тоді жалітися. |
Цитата:
На Ясну я не жаліюсь, хоча в похмуру погоду було трохи сумно, а про те, що навіть зараз шикарна погода на тому ж Буковелі, а можливості поїхати нема... |
Хорошие новости! Горнолыжные комплексы Словакии открываются с 11 декабря, вроде.
Есть шанс хорошо катнуть. А по сравнению с Буковелем и недорого :-) https://www.facebook.com/53140312903/posts/10159810420167904/ |
Я бы так не радовался, с 25 ноября ввели в Словакии полный локдаун.
|
Цитата:
Далі слово за Їх урядом, який свою чергу попередньо вже затвердив дозвіл на відкриття готелів та курортів аж з 25 ГРУДНЯ(!) Як вам вже написали вище, Словаччина зараз знаходиться у стані локдауна |
А мій партнер один власник прокату в Штребському Плесі прям біля підйомників одразу сказав, що туризм в Словаччині прокинеться не раніше травня 2022 року. І у них там жорсткий локдаун і на маленьку Словаччину по 7000 хворих щодня
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:20. |