Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

latanuck 08.12.2021 12:55

Цитата:

Коментар від locanda (Коментар 415220)
А мій партнер один власник прокату в Штребському Плесі прям біля підйомників одразу сказав, що туризм в Словаччині прокинеться не раніше травня 2022 року. І у них там жорсткий локдаун і на маленьку Словаччину по 7000 хворих щодня

ну це взагалі песимістично ) - щиро сподіваюсь що до такого не дійде :pleasantry: і з січня все запрацює для викцинованих :beer:

medici 09.12.2021 12:38

Цитата:

Коментар від latanuck (Коментар 415219)
Не відчиняються а технічно будуть готові відчинились з 11 числа - це суттєва різниця.

Далі слово за Їх урядом, який свою чергу попередньо вже затвердив дозвіл на відкриття готелів та курортів аж з 25 ГРУДНЯ(!)

Як вам вже написали вище, Словаччина зараз знаходиться у стані локдауна

Подивимся... Відкриття готелів з 25.12, усіх би задовольнило. Думаю, локдаун у листопаді і запроваджували у тому числі щоб відкрити країну на Різдво.
Принаймні, апартаменти на 31.12 я забронював, але скіпаси купляти ще "стрьомно" :-)

Y.O.P. 10.12.2021 13:37

Ясна завтра відкривається і Штрбске Плесо!

medici 11.12.2021 13:35

Відкрили
Bei Facebook anmelden

yura.bogomol 12.12.2021 08:46

Відкрили, але продовжили НС на 4 тижні з 10 грудня. Серед обмежень: заборона роботи готелів, громадське харчування через вікно. Штраф штука євро. Виходить, що тільки словаки можуть кататись((

medici 12.12.2021 20:36

Цитата:

Коментар від yura.bogomol (Коментар 415288)
Відкрили, але продовжили НС на 4 тижні з 10 грудня. Серед обмежень: заборона роботи готелів, громадське харчування через вікно. Штраф штука євро. Виходить, що тільки словаки можуть кататись((

from 25 December, accommodation facilities and wellness can be opened for guests in the vaccinated and recovered mode, but it will also be necessary to have a negative test

Coronavirus: Current Information and Measures | Visit Bratislava

На скільки я зрозумів, з 25 грудня відкриваються готелі та СПА, але треба ще мати ПЛР тест

yura.bogomol 14.12.2021 06:58

@medici , в мене вже якась каша в голові і ніфіга непонятно... По офіційній інформації готелі ніби не працюють. В одного товариша син там вчиться, то переводять на дистанційку. Вчора розмовляв з іншим товаришем. Вони минулого тижня їздили в розвідку прикинути варіанти на січень. Каже, що великі готелі може і закриті. Приватний сектор практично всі приймають туристів. Дивлюсь букінг - є житло доступне до бронювання.
П.С. Їхали через Польщу, полякам на кордоні не казали, що транзитом. На польсько-словацькому ніхто не стояв, як до ковіда

locanda 15.12.2021 12:28

Сьогодні мій партнер скинув:

Хочу сообщить, что в соответствии с Постановлением № 290/2021 Управления общественного здравоохранения Словацкой Республики от 09.12.2021, следующие условия применяются к:

РАЗМЕЩЕНИЕ, включая отели TMR в Низких и Высоких Татрах, на следующих условиях:

С 25.12.2021 г. возможно оказание гостиничных и гостиничных услуг только в режиме «ОП», т.е. для лиц, полностью вакцинированных против COVID-19 или переживших COVID-19 не более 180 дней назад.

Клиенты должны предоставить подтверждение вакцинации или преодоления болезни COVID-19 по прибытии, и в то же время доказать отрицательный результат теста RT-PCR или LAMP на болезнь COVID-19 не позднее 72 часов с момента забора или 48 часов с момента забора в случае антигенного теста.

Мы рекомендуем вашим клиентам проверить себя как можно раньше перед поездкой в ​​отпуск, чтобы исключить возможные осложнения в случае положительного результата теста в день приезда.

Тестовые площадки в Липтовском регионе: Aktu?lne COVID-19 opatrenia a odberov? miesta - Visit Liptov

Испытательные площадки в Высоких Татрах: Bezpe?n? pobyt v Regi?ne Vysok? Tatry - Regi?n Vysok? Tatry

medici 17.12.2021 12:05

Цитата:

Коментар від yura.bogomol (Коментар 415315)
@medici , в мене вже якась каша в голові і ніфіга непонятно... По офіційній інформації готелі ніби не працюють. В одного товариша син там вчиться, то переводять на дистанційку. Вчора розмовляв з іншим товаришем. Вони минулого тижня їздили в розвідку прикинути варіанти на січень. Каже, що великі готелі може і закриті. Приватний сектор практично всі приймають туристів. Дивлюсь букінг - є житло доступне до бронювання.
П.С. Їхали через Польщу, полякам на кордоні не казали, що транзитом. На польсько-словацькому ніхто не стояв, як до ковіда

З 25 числа готелі будуть працювати, але ресторани зачинені, в готелях харчування - тільку у номерах...
Робота Татраляндії - під великим питанням
При таких розкладах я вже невпевнений, що хочу туди їхати :-)

Kateryna 29.12.2021 13:49

а підкажіть, будь ласка, зараз словаки взагалі пускають до себе туристів?
Напевно, треба уточнити, що цікавлять туристи з України )))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:30.