![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Принаймні, апартаменти на 31.12 я забронював, але скіпаси купляти ще "стрьомно" :-) |
Ясна завтра відкривається і Штрбске Плесо!
|
Відкрили
Bei Facebook anmelden |
Відкрили, але продовжили НС на 4 тижні з 10 грудня. Серед обмежень: заборона роботи готелів, громадське харчування через вікно. Штраф штука євро. Виходить, що тільки словаки можуть кататись((
|
Цитата:
Coronavirus: Current Information and Measures | Visit Bratislava На скільки я зрозумів, з 25 грудня відкриваються готелі та СПА, але треба ще мати ПЛР тест |
@medici , в мене вже якась каша в голові і ніфіга непонятно... По офіційній інформації готелі ніби не працюють. В одного товариша син там вчиться, то переводять на дистанційку. Вчора розмовляв з іншим товаришем. Вони минулого тижня їздили в розвідку прикинути варіанти на січень. Каже, що великі готелі може і закриті. Приватний сектор практично всі приймають туристів. Дивлюсь букінг - є житло доступне до бронювання.
П.С. Їхали через Польщу, полякам на кордоні не казали, що транзитом. На польсько-словацькому ніхто не стояв, як до ковіда |
Сьогодні мій партнер скинув:
Хочу сообщить, что в соответствии с Постановлением № 290/2021 Управления общественного здравоохранения Словацкой Республики от 09.12.2021, следующие условия применяются к: РАЗМЕЩЕНИЕ, включая отели TMR в Низких и Высоких Татрах, на следующих условиях: С 25.12.2021 г. возможно оказание гостиничных и гостиничных услуг только в режиме «ОП», т.е. для лиц, полностью вакцинированных против COVID-19 или переживших COVID-19 не более 180 дней назад. Клиенты должны предоставить подтверждение вакцинации или преодоления болезни COVID-19 по прибытии, и в то же время доказать отрицательный результат теста RT-PCR или LAMP на болезнь COVID-19 не позднее 72 часов с момента забора или 48 часов с момента забора в случае антигенного теста. Мы рекомендуем вашим клиентам проверить себя как можно раньше перед поездкой в отпуск, чтобы исключить возможные осложнения в случае положительного результата теста в день приезда. Тестовые площадки в Липтовском регионе: Aktu?lne COVID-19 opatrenia a odberov? miesta - Visit Liptov Испытательные площадки в Высоких Татрах: Bezpe?n? pobyt v Regi?ne Vysok? Tatry - Regi?n Vysok? Tatry |
Цитата:
Робота Татраляндії - під великим питанням При таких розкладах я вже невпевнений, що хочу туди їхати :-) |
а підкажіть, будь ласка, зараз словаки взагалі пускають до себе туристів?
Напевно, треба уточнити, що цікавлять туристи з України ))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:30. |