Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

Таталья 08.11.2017 11:36

Всем добрый день. Заказала я карточки своим лыжникам, попозже может себе оплачу курсы, там есть неплохое по цене предложение. Если уж не получится, не так жалко:))
Я так понимаю, что пока никаких спецпредложений по скипассам нет?
вот такие цены есть, https://www.jasna.sk/ru/cenniki/prai...718-prvy-sneh/
но в корзину не могу отложить или что-то не так делаю. Ну не к спеху. И кто знает дети до какого возраста считаются?
Еще раз спасибо, с вашей помощью во многом разобралась. Всем мноооого снега и яркого солеца.

Dobermann 08.11.2017 12:05

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 322645)
а чёпаденьгам примерна?

Вартість залежить від періоду, як і в більшості випадків.
Якщо не брати до уваги НР і свята, то приватні пансіонати винесуть до 15Є з носа. Звичайно, є і дорожчі. Готелі - точно не скажу, ніби від 30-40Є і вище.
Часто, навіть приватні пансіонати пропонують знижки на скіпаси, при 4-5 денному проживанні. Але на букінгу це не побачите, таку інфу вони дають на своїх сайтах.

5-6 днів саме то. Скіпас діє в Ясна, Штрбске Плесо і Ломніцкі Штіт. На день можна катнути у Високі Татри для різноманітності - плюс 100 км не так вже і багато (якщо живете в Мікулаші).

spitzer 08.11.2017 12:27

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 322655)
Вартість залежить від періоду, як і в більшості випадків.
Якщо не брати до уваги НР і свята, то приватні пансіонати винесуть до 15Є з носа. Звичайно, є і дорожчі. Готелі - точно не скажу, ніби від 30-40Є і вище.
Часто, навіть приватні пансіонати пропонують знижки на скіпаси, при 4-5 денному проживанні. Але на букінгу це не побачите, таку інфу вони дають на своїх сайтах.

5-6 днів саме то. Скіпас діє в Ясна, Штрбске Плесо і Ломніцкі Штіт. На день можна катнути у Високі Татри для різноманітності - плюс 100 км не так вже і багато (якщо живете в Мікулаші).

Я ж и интересовался "под ключ", отдельно 15-30-40 мне ни о чем не говорят, кроме отеля ж есть покушать, проехать, подперекусить, трансфера всякие, скипасы и т.д.

Dobermann 08.11.2017 12:51

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 322658)
Я ж и интересовался "под ключ"...

Щоб порахувати "під ключ" необхідна ВСЯ вхідна інформація - дати, к-сть осіб, транспорт, тип проживання, ...
Але це вже питання до турагенства ))

lista 08.11.2017 13:42

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 322645)
а чёпаденьгам примерна?

Считайте:
Тарсвер - свой авто (ночевка в Ужгороде)
Жилье - были в "Дружба" - конец января.
Скипас - можно с экономить, если взять раньше и поиметь ITIC или ISIC

Kateryna 08.11.2017 18:10

@spitzer, 7-14 січня 2017, двоє дорослих і дитина 8 років, проживання в апартаментах у Демановській долині з доїздом скібусом, харчування самостійне (сніданки-вечірі вдома, обіди у Дружбі), продукти (купивалися у Польщі), пальне, страхування (Грінкард і медична спортивна на всіх), сувеніри, пиво та hurricane factory, все це разом 1620 євро.

Annie 03.12.2017 19:03

Добрый день!
Собираемся на НГ на курорт Ясна. Едем первый раз, поэтому есть несколько вопросов.
1. Как быстро на почту присылают Ски-пасс? (мы так поняли, что присылают карточки не по электронной почте, верно?)
2. Какая стоимость аренды лыжного снаряжения? и что входит в эту стоимость?
3. Может имеет смысл брать в аренду снаряжение в Киеве и вести туда? Планируем катать 2-3 дня

Будем очень благодарны за ответ:help:

Ami 03.12.2017 19:54

Добрый вечер, Annie.
1. Письмо с карточкой пришло через 18 дней после заказа/оплаты.
2. Цены проката в самой Ясне на сайте Rental Biela P?? - Jasn? N?zke Tatry, думаю можно найти и дешевле, часто прокат есть и в отелях.
3. Зависит от того, как договоритесь с прокатом, некоторые дают скидку на дорогу.

Maksum 25.12.2017 11:45

Здравствуйте форумчане! На новый год едем в Ясну! Осталось меньше недели. Есть несколько вопросов:
1. Если ли возможность купить скайпасы и забрать их в Ясне?
2. Если ли сейчас какие то варианты сэкономить на скайпасах? Нас 5 человек, из них 2 новичка, и под вопросом будут ли они вообще кататься 7 дней :D Можно ли будет использовать, например, 1 скайпас по очереди на 2х? Там действительно работает система сканирования лиц на турникетах?

Dobermann 25.12.2017 21:07

Цитата:

Коментар від Maksum (Коментар 325326)
Там действительно работает система сканирования лиц на турникетах?

Там 100% працює. Провірено ))
Хоча, заблокувати може не відразу.

lista 26.12.2017 13:18

Цитата:

Коментар від Maksum (Коментар 325326)
Здравствуйте форумчане! На новый год едем в Ясну! Осталось меньше недели. Есть несколько вопросов:
1. Если ли возможность купить скайпасы и забрать их в Ясне?
2. Если ли сейчас какие то варианты сэкономить на скайпасах? Нас 5 человек, из них 2 новичка, и под вопросом будут ли они вообще кататься 7 дней :D Можно ли будет использовать, например, 1 скайпас по очереди на 2х? Там действительно работает система сканирования лиц на турникетах?

Можно было бы купить (проплатить), если есть карта Go-Pass - будет дешевле.

Но можно зарегистироваться на сайте Go-Pass. Приехать в Ясну. Купить карту Go-Pass. Привязать к учетной записи и через банковскую карту оплатить - дешевле.

Можно еще с экономить, есть есть международный студенческий билет или международный билет учителя. - (но это делать уже поздно, нужно время)

Bladerender 23.01.2018 00:01

Їду на наступних вихідних в Ясну. Перший раз. Бордер. Власне СноубордПарк не цікавить. Цікавить де можна покататись поза трассами по пухляку або по його залишкам, якщо не буде свіжого снугу.. Але не на самому верхньому ярусі де знаходяться ті фрірайд Зони 1-3 (бо дохера каміння, я не готовий ще), а так щоб десь в нижньому ярусі по лісі. Дивлюсь на карту трасс ну і просто мають бути в тих лісках вздовж підйомників якісь прикольні місця щоб заїхати зверху а виїхати з лісу десь внизу біля станції посадки. Підкажіть з чого можна починати копати. Бо залишилось 4 дні, а доманє завдання не зроблене.

Sheridan 23.01.2018 00:04

@Bladerender, с Луковой уходите направо сразу с креселки и там поля шикарные. Глянь карту - там отмечен Справедливый Могул

Bladerender 23.01.2018 00:49

Якщо чесно, не зрозумів яку саме карту глянути і що за Справедливий Могул. Карта та що в шапці теми в мене не відкривається.
Запиляв свою карту з 5ма зонами.
http://i.piccy.info/i9/5c05b92b2de7d.../jasna_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-01-22-22...98x611-r/i.gif

Я так розумію, що можна піднятися і трохи вище LUKOVA на висоту 18хх метрів, щоб катнути Зону 5. Потім далі від Лукової починаються 2 різні прощини, розділені якимось потічком чи ще чимось. Відповідно на одній площині зона 1 і 3, на другій 2 і 4. Ви про ці поля говорили? І куди я зможу вибратись з тих зон внизу?

Друге питання. Як тамтешні "сікюріті" відносятся до такого спонтанного фрірайду, типу якщо я намічу для себе прикольний маршрут десь попід кріслом, за огородженням (якщо воно там є), то мене потім з курорту стусанами не виженуть?

Sheridan 23.01.2018 00:57

@Bladerender, там тоже можно, но самые поля тут (могул отмечен справа от луковой)

http://www.chictravel.com.ua/wp-cont...2/05/yasna.gif

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:19.