![]() |
В самих Татрах не був і на рахунок пива нічого не підкажу. Хотів зараз поїхати, але надірвав зв'язки на футболі і сижу з гіпсом. Якраз 8-го знімати. Ще маю надію на ''аукціон щедрості'' попасти. Це коли завдаток за сезонний абон даєш і їздиш поки є сніг.
А по дорогах прийшлось поїздити. Словацький кордон за півгодини - це теж бонус, не кожен день таке буває. Тут можна виграти, а можна програти. Як-то кажуть ''фіфті-фіфті''. А от по дорожному покриттю через Польщу виграш стовідсотковий. |
Цитата:
@korefan, Дякую! чув, що хороший аквапарк :) |
У темі 2 додатків
Цитата:
Если эконом вариант, то едете в супермаркет (рекомендую ТЦ Stop Shop в центре Микулаша) и там таритесь баночным в потрясном ассортименте. Диапазон цен если по акции , то 0.5-0.7 ойро за банку) (фото прилагаю). Если душевно посидеть, то паб "Route 66" в 300 м от этого самого супермаркета. (фото прилагаю. Это я бухаю с местными метеорологами с Хопка и детским лыжным тренером) Кстати в этом ТЦ 3 спортивных магаза с очень приятными ценами на лыжный шмот) |
Цитата:
|
Цитата:
Плануємо маршрут через Краків, а от дальше є варіанти... 1. Краків- Рабка-Здруй - Хохолув(кордон) - Зуберец- Мікулаш = 154км (2год36хв) 2. Краків- Рабка-Здруй - Хижне(кордон) - Зуберец- Мікулаш = 160км (2год35хв) 3. Краків- Рабка-Здруй - Хижне(кордон) - Ружомберок- Мікулаш = 179км (2год40хв) Хто як їздив? Як краще? Добавлено через 27 минут Для тих, кому зручніше їхати через Ужгород. Гугл каже, що він'єту можна купити тут. |
Просто для информации... Есть у меня небольшое хобби - собираю нашивки с горнолыжных курортов и пришиваю на куртку. В этот раз в Ясна такой нашивки не оказалось, пришлось самому уже здесь заказывать/делать. Может будет кому-то интересно. Размеры 6*7 см Если кого то заинтересует -пишите.
http://i.piccy.info/i9/e77cef828d680...1c8e_V_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2020-02-26-12...81x500-r/i.gif |
Цитата:
Все що не через Ружомберок - то селами. Тут вибирайте самі. Ой, зовсім забув: в Польщі потрібно реєструвати стартовий. Процедура на пару хвилин і треба дати паспорт касиру. На деяких заправках не можуть чи не хочуть реєструвати, особливо вночі. Питайте чи зареєструють на іншій або в супермаркетах. Зразу беріть поповнення ("доладовання" по-польськи) на 25 або 30 злотих. Підключиться акція 10 гб по Польщі і 2 гб по Європі. По Європі буде значок роумінгу, але інтернет іде. При цьому поступово будуть з рахунку списуватись 4 зл за 1 гб, тому перевіряйте рахунок щоб там постійно було пару злотих. |
Цитата:
Може ще підкажете де саме можна купити і відразу зареєструвати? Плануємо по А4 їхати. |
@korefan , ліміти даються на 30 днів. При користуванні інтернетом в інших країнах ЄС списуються кошти з рахунку. Але списуються не зразу за всі 2,57 гб, а поступово. Використали 100 мб - зняло 0,04 зл і т.д. Після використання 2,57 гб доступ надається за 18,45 зл за 1 гб. Але тут я вже не знаю чи зразу зніме, чи по мірі використання.
Де зареєструють не підкажу. Ставайте на заправках питайте. В мене взагалі склалось враження, що поляки просто ви..обуються і не хочуть це робити. Я оце подумав... мабуть таки знімає тих 25 зл за акцію. Поповніть краще на 30, щоб був запас. Скачаєте додаток і зможете поповнювати з банківської картки при потребі |
Цитата:
В мене теж було враження, що вони були не в захваті (не знаю яка їм різниця), але зареєстрували... |
Я закордоном підключаю "Роумінг уікенд" від МТС і не парюся всякими додатковими іноземними операторами!
|
Цитата:
І на контракт не підключається. |
Вацап і Вайбер мессижинг безкоштовно,а на решту й шарові ВайФаї знайти можна:D
|
Цитата:
Або 200 грн за 2 гб, включаєте роздачу ві-фі і вся сім'я/компанія на зв'язку. Варіантів багато, кожен вибирає сам |
Jasn? live Словакия закрыла границы, сам курорт тоже закрыт
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:56. |